Registracija

Ukoliko već imate otvoren korisnički račun na libri.hr, ponovna registracija nije potrebna. Jednostavno se prijavite sa svojim korisničkim podacima sa kojima ste se registrirali.

Ukoliko ste novi korisnik, ovdje se možete besplatno registrirati. Korisnički račun Vam je potreban kako bi iskoristili sve prednosti koje Vam nudi libri.hr. Među ostalim u prednosti ubrajamo uvid u detaljnu povijest svih narudžbi, upravljanje Vašim podacima i adresama za dostavu, upravljanje obavijestima o dostupnosti knjiga, pregled Vaših favorita, upravljanje Newsletter-om i plaćanje pouzećem ili platnim nalogom. Svakodobno imate mogućnost brisanja svog korisničkog računa.

Ukoliko želite prodati Vaše knjige na libri.hr, unesite ovdje broj Vašeg bankovnog računa (IBAN). On nam je potreban kako bi Vam isplatili otkupninu za Vaše knjige. Provjerite ispravnost unosa Vašeg bankovnog računa (slova HR i 19 znamenki).
Ukoliko broj bankovnog računa (IBAN) želite unijeti kasnije, preskočite ovo polje.

(Prijavom na naš Newsletter uvijek ste u toku. Saznajte prvi za popuste, akcije i Bestseller-izdanja koja se nude na libri.hr.)