Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 11.10.2017

  Bojana Đurica (PRODAJA), Kistanje

  Knjige su odlično očuvane, čak i one za koje piše da su u dobrom stanju, cijene su povoljne. Sve pohvale i za vas i dostavu

 • 11.10.2017

  Doris Bralić (PRODAJA), Zagreb

  Preeeeezadovoljna sam!! Knjige su u odličnom stanju te su super povoljne. Dostava brza, a svaka knjiga je zapakirana u svoju foliju. Jedina zamjerka za zadnju narudžbu mi je kutija u kojoj su došle knjige. Raspala se vjerovatno u transportu al ok.. Sve je došlo na broju i u komadu.

 • 28.09.2017

  Siniša Slavinić (PRODAJA) , Vukovar

  Pozitivno: povoljne cijene, sve knjige su vrlo dobro do odlično očuvane, svaka knjiga zapakovana u najlonskoj foliji, brza dostava. Negativno: Kutija se odlijepila, knjige su mogle ispasti iz kutije, srećom nisu. Sveukupno: -5 zbog kutije, sve ostalo čista 5, preporučujem za kupovinu knjiga

 • 25.09.2017

  verica sruk (PRODAJA), zagreb

  Sve odlično i profesionalno, bez ikakve zamjerke! Vjerujem da će se svatko tko ovdje jednom kupi knjige uvijek vraćati u Libri. Hvala, Libri!!!

 • 24.09.2017

  Anđela Radić (PRODAJA), Knin

  Isprva sam bila poprilicno skepticna buduci da su u pitanju rabljene knjige ali ste me kupili vec prvom narudzbom :) Od 11 narucenih knjiga svaka je dosla posebno zapakirana u foliji i u vise nego odlicnom stanju :) Dostava iznenadjujuce brza a cijene knjiga ne mogu biti nize nego sto jesu. Sve pohvale :)

Vaša košarica
Otkupna (0)

Ukupno 0,00 Kn

Kupovna (0)

Ukupno 0,00 Kn

Newsletter prijava