Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 08.06.2017

  Dalibor Vekić (PRODAJA), Zagreb

  Super cijene, knjige u odličnom stanju. Nikad nisam za manje novaca više odličnih knjiga kupio. Ideja je odlična i nastavite tako.

 • 02.06.2017

  Kanija Huljić Cvitković (PRODAJA), Solin

  Odlicna komunikacija i brza dostava. Knjige jako dobro ocuvane i povoljne. Jako sam zadovolja s uslugom samo naprijed. Nadam se u buducnosti jos vecoj ponudi knjiga.

 • 02.06.2017

  Ivan Fundak (PRODAJA), Zagreb

  Naručio sam knjigu Međunarodna ekonomija: Mato Grgić, Vlatka Bilas. Dobio sam knjigu Međunarodna ekonomija: Paul R. Krugmana i Maurice Obstfeld. Napisao sam prigovor na koji mi nitko ne odgovara. Zovem na telefon a nitko se ne javlja. Na stranici knjige gdje su pisali autori Mato Grgić, Vlatka Bilas, sada pišu autori Paul R. Krugman i Maurice Obstfeld. Sramota!!!

   

  LIBRI: Iskreno nam je žao što je došlo do navdenog propusta sa naše strane. Naše osoblje pokušava odgovriti na svaki upit unutar 24 sata, što je u ovom slučaju i učinjeno.

  Doista je došlo do greške sa naše strane na način da smo Vam poslali pogrešnu knjigu (isti naslov, ali drugi autor), zbog čega nam je jako žao. Kako smo Vas već obavijestili, knjigu možete vratiti uz potpunu nadoknadu plaćene cijene i troškva povratne dostave. 

 • 18.05.2017

  Senka Rengel (PRODAJA), Pitomača

  Knjige super očuvane, dostava ekspresna, spajanje narudžbe odlična ideja da se izbjegne poštarina. Hvala vam uljepšali ste mi tjedan.

 • 26.04.2017

  gordana tukić (PRODAJA), solin

  U potpunosti se slažem sa svime što je napisala Martina Bujan, i o brzini i o kvaliteti.Samo je šteta da rijetko bude u ponudi knjiga koje mene osobno zanimaju,ali to nije vaša krivica.Poštarina je veliki razlog za otežanu kupovinu.

Vaša košarica
Otkupna (0)

Ukupno 0,00 Kn

Kupovna (0)

Ukupno 0,00 Kn

Newsletter prijava