Besplatna dostava

Već kod 29,90€ vrijedne otkupne pošiljke nudimo BESPLATNU DOSTAVU.

 

Birajte između dvije mogućnosti slanja paketa:

 

Mogućnost broj 1:
BESPLATNA DOSTAVA sa uslugom preuzimanja paketa na Vašoj adresi (vrijedi za pošiljke čija je otkupna vrijednost 29,90€ ili više)PREPORUKA

Ukoliko je otkupna vrijednost Vaših knjiga minimalno 29,90€, imate pravo na BESPLATNU DOSTAVU. U koracima zaključivanja otkupne košarice navedite datum i adresu na kojoj želite da dostavna služba preuzme Vaš paket sa knjigama. Vaša je jedina briga da zapakirate knjige prema Uputama za pakiranje.

 

Mogućnost broj 2:
Slanje putem dostavne službe po Vašem izboru i trošku

Ukoliko paket šaljete nekom drugom dostavnom službom po Vašem izboru, onda nemate pravo na nadoknadu troškova dostave, i to bez obzira na otkupnu vrijednost pošiljke.

Paket sa knjigama šaljite na sljedeću adresu:

Libri – otkup knjiga
Alos d.o.o.
Zakučac 10c
21310 Omiš
Tel: 021 855 648
 
 

NAPOMENA: Naš ugovorni partner dostavna služba GLS vrši besplatno prikupljanje knjiga na području cijele Republike Hrvatske. Prikupljanje se vrši na od korisnika ugovoreni datum u vremenu od 8:00 do 17:00 sati. 

Zbog velikog broja dostava i ekonomičnosti dostavne rute, dostavna služba nije uvijek u mogućnosti udovoljiti svim zahtjevima naših korisnika da se prikupljanje izvrši u točno određeno vrijeme.