Besplatna dostava

Već kod 199,00 kuna vrijedne otkupne pošiljke nudimo BESPLATNU DOSTAVU.

 

Birajte između dvije mogućnosti slanja paketa:

 

Mogućnost broj 1:
BESPLATNA DOSTAVA sa uslugom preuzimanja paketa na Vašoj adresi (vrijedi za pošiljke čija je otkupna vrijednost 199,00 kn ili više)PREPORUKA

Ukoliko je otkupna vrijednost Vaših knjiga minimalno 199,00 kn, imate pravo na BESPLATNU DOSTAVU. U koracima zaključivanja otkupne košarice navedite datum i adresu na kojoj želite da dostavna služba preuzme Vaš paket sa knjigama. Vaša je jedina briga da zapakirate knjige prema Uputama za pakiranje.

 

Mogućnost broj 2:
Slanje putem dostavne službe po Vašem izboru i trošku

Ukoliko paket šaljete nekom drugom dostavnom službom po Vašem izboru, onda nemate pravo na nadoknadu troškova dostave, i to bez obzira na otkupnu vrijednost pošiljke.

Paket sa knjigama šaljite na sljedeću adresu:

Libri – otkup knjiga
Alos d.o.o.
Zakučac 10c
21310 Omiš
Tel: 021 855 648
 
 

NAPOMENA: Naš ugovorni partner dostavna služba GLS vrši besplatno prikupljanje knjiga na području cijele Republike Hrvatske. Prikupljanje se vrši na od korisnika ugovoreni datum u vremenu od 8:00 do 17:00 sati. 

Zbog velikog broja dostava i ekonomičnosti dostavne rute, dostavna služba nije uvijek u mogućnosti udovoljiti svim zahtjevima naših korisnika da se prikupljanje izvrši u točno određeno vrijeme.