Obavijesti me!

Knjiga koju želim kupiti trenutno nije dostupna?

Jednostavno aktivirajte primanje automatske i neobvezujuće Email-obavijesti nakon što knjiga bude ponovo dostupna.

 

Kako mogu aktivirati Email-obavijest?

Ispod svake nedostupne knjige nalazi se taster sa natpisom OBAVIJESTI ME, potrebno je samo kliknuti na njega (potrebna prethodna prijava).

 

Kada ću primiti Email-obavijest da je knjiga dostupna?

Email-obavijest šaljemo jednom dnevno u točno 20:00 sati. Obavijest će te primati svakodnevno dok god je knjiga dostupna (kupnjom knjige obavijest se ne deaktivira automatski!).

 

Kako mogu deaktivirati primanje Email-obavijesti?

Mogućnost 1: Nakon prijave možete pristupiti Vašim korisničkim postavkama, unutar kojih se nalazi rubrika MOJE OBAVIJESTI. Tu će te pronaći popis svih knjiga za koje ste aktivirali Email-obavijest. Na slici svake knjige nalazi se simbol koša, preko kojeg klikom možete ukloniti knjigu sa popisa. Na vrhu popisa također se nalazi link za brisanje svih knjiga.

Mogućnost 2: Nakon što primite Email-obavijest, u poruci kod svake knjige nalazi se link NE OBAVJEŠTAVAJ ME VIŠE. Klikom na link možete deaktivirati primanje daljnjih obavijesti.

 

Zašto je knjiga ipak nedostupna nakon što primim Email-obavijest?

Često se za istu knjigu predbilježi više kupaca, koji će svi u isto vrijeme primiti obavijest da je knjiga dostupna. Ukoliko jedan od kupaca knjigu kupi ili rezervira prije drugih, za sve ostale će knjiga biti ponovo nedostupna. Ostali kupci će ponovo primiti obavijest kada knjiga bude opet dostupna.