Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 15.06.2019

  Vesna Zver, Bednja

  Knjige su brzo stigle i u super su stanju, a cijena je zaista povoljna, vrlo sam zadovoljna naručenim. Kupila bih i više knjiga (i iskoristila besplatnu dostavu, jer cijena dostave vam nije baš najpovoljnija...), ali dosta knjiga je nedostupno... na žalost.

 • 06.06.2019

  Lidija Paić, Bilje

  Lidija, Bilje Ovo mi je druga narudžba i sigurno nije posljednja. Vrlo sam zadovoljna načinom isporuke i brzinom dolaska paketa.Cijene su više nego odlične.Stanje knjiga odlično. Za 200 kn sam nabavila 6 knjiga. Besplatna dostava, obavijesti o narudzbi i brzina GSL-a za svaku pohvalu! Samo naprijed, nastavite tako!

 • 17.05.2019

  Mirela Ivezić, Novska

  Na moju žalost, niti jedna knjiga koija me zanima nije dostupna, niti ovdje, niti bilo gdje na internetu. Cijene su koliko vidim i više nego odlične. Lp

 • 31.03.2019

  Martina, Duga Resa

  Na žalost sve knjige koje me zanimaju nikada nisu dostupne,u iščekivanju sam svaki dan za obavijest...ali di sada niti jedna nije dosla.Inace,cijene su super!Pozdrav

 • 25.03.2019

  Maja Mandarić, Kaštel Sućurac

  Jos jedna predivna suradnja. Knjige u boljem stanju nego u knjižari. Veliko hvala za nagradni bon vjernosti! Srdačan pozdrav i jošmnogo uspjeha u radu!