Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 17.01.2019

  Hrvoje Suk, osijek

  Možda bi mogli razmisliti da sa svakom novom godinom poništite rezervacije koje su prešle 30 dana...odnosno postavite rezervacije članovima na početne postavke...hvala

  LIBRI: Svaku dostupnu knjigu kupac može rezervirati na 10 dana, nakon čega se rezervacija automatski prekida. Nakon isteka rezervacije moguće je istu produžiti još dva puta, s time da je ukupna maksimalna dužina rezervacije 30 dana. Nakon isteka rezervacije od ukupno 30 dana, kupac ne može ponovo rezervirati istu knjigu. Radi drugih kupaca, koji su također zainteresirani za rezervirane knjige, maksimalno trajanje rezervacije od 30 dana za sada nažalost ne možemo produžiti.

 • 04.01.2019

  KARMEN VLAŠIĆ, KUTINA

  Knjiga koju sam tražila vrlo brzo nađena, odlična cijena, kao nova. Sve vrlo profesionalno, puno hvala, definitivno ponovo kupujem.

 • 03.12.2018

  Joško Župančić, Zagreb

  Na Libri sam našao knjigu koju sam dugo tražio, i to po super cijeni. Hvala.

 • 30.11.2018

  Viktor Pribanić, Dubrovnik

  Knjige su brzo stigle, u boljem stanju nego što sam očekvao. Od mene velika pohvala i ponovo ću kupovati.

 • 30.11.2018

  VILIJAM PETERNEL, FAŽANA - Valbandon

  VIDIM DA ZNATE I ODGOVORITI U PODTEKSTU KADA NETKO NEŠTO PRIUPITA (npr. upit o drugačijoj dostavi), STOGA BI BILO U REDU DA ODGOVORITE HRVATSKOM NARODU ZAŠTO STE TAKO DRASTIČNO POSKUPJELI POLOVNE KNJIGE BEZ OBJAŠNJENJA !!! (normalno da imate pravo na to ali isto tako mi kao vaši kupci OD KOJI ŽIVITE imamo pravo znati razlog pa kakav god on bio, jer ako imate rubriku MIŠLJENJA onda je u demokratskom duhu da mi pitamo a Vi odgovorite jer nas POŠTUJETE, ZAR NE ?)

  LIBRI: Prodajnu cijenu formiramo na osnovu nabavne cijene, dostupnosti pojedine knjige i potražnje za njom. Generalno pokušavamo prodajne cijene držati na razini ili ispod 50%-tne cijene za novu knjigu. Uz redovne popuste koje nudimo prodajna cijena na libri.hr doseže i do 20% vrijednosti cijene nove knjige. Za dodatna pitanja slobodno se obratite na našu Email-adresu info@libri.hr