Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 03.12.2018

  Joško Župančić, Zagreb

  Na Libri sam našao knjigu koju sam dugo tražio, i to po super cijeni. Hvala.

 • 30.11.2018

  Viktor Pribanić, Dubrovnik

  Knjige su brzo stigle, u boljem stanju nego što sam očekvao. Od mene velika pohvala i ponovo ću kupovati.

 • 30.11.2018

  VILIJAM PETERNEL, FAŽANA - Valbandon

  VIDIM DA ZNATE I ODGOVORITI U PODTEKSTU KADA NETKO NEŠTO PRIUPITA (npr. upit o drugačijoj dostavi), STOGA BI BILO U REDU DA ODGOVORITE HRVATSKOM NARODU ZAŠTO STE TAKO DRASTIČNO POSKUPJELI POLOVNE KNJIGE BEZ OBJAŠNJENJA !!! (normalno da imate pravo na to ali isto tako mi kao vaši kupci OD KOJI ŽIVITE imamo pravo znati razlog pa kakav god on bio, jer ako imate rubriku MIŠLJENJA onda je u demokratskom duhu da mi pitamo a Vi odgovorite jer nas POŠTUJETE, ZAR NE ?)

  LIBRI: Prodajnu cijenu formiramo na osnovu nabavne cijene, dostupnosti pojedine knjige i potražnje za njom. Generalno pokušavamo prodajne cijene držati na razini ili ispod 50%-tne cijene za novu knjigu. Uz redovne popuste koje nudimo prodajna cijena na libri.hr doseže i do 20% vrijednosti cijene nove knjige. Za dodatna pitanja slobodno se obratite na našu Email-adresu info@libri.hr

 • 24.11.2018

  Klementina Halilović Bilić, Omiš

  Brzo i jednostavno. Knjige u odličnom stanju, uglavnom nove. Sve super!!!

 • 21.11.2018

  Dubravka Šćukanec, Zagreb

  Dubravka Šćukanec, Zagreb (PRODAJA) Strpljenje se isplatilo, 5 knjiga za 200 kn, nove novcijate, teško uhvatljive (japanski autori ili davno rasprodane). Dostava Gsl - savršena, uspjela sam ostvariti besplatnu dostavu inače - stečaj. Hvala.