Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 26.01.2019

  Martina Galetić, Novi Vinodolski

  Jako sam zadovoljna kupljenim knjigama, nadam se uskoro i novoj narudžbi!

 • 24.01.2019

  Damir Rogina, Zagreb

  Prodavao sam i kupovao. Vrlo profesionalno, korektno i točno. Imam izuzetno visoko mišljenje o ovoj trgovini i svakom bih je preporučio. Knjige koje sam primio vrlo dobro zaštićene (najlon vrećice) i u dobrom stanju.

 • 23.01.2019

  Igor Hrstic, Drasnice

  Odlična stanja knjiga, sve u plasticnim vrecicama, ma sve za 5!!!! Nastavljam kupovinu kod vas... Samo dobre preporuke!

 • 23.01.2019

  Damir Smolčić, Otočac

  Svaka čast odlični ste,knjige koje sam naručio skoro su kao nove,sviđa mi se što imate mogućnost rezervacije i također obavijesti o dostupnosti pojedine knjige i također besplatna dostava za narudžbe veće o 200 kn,slobodno mogu reć da ste najbolji na Hr tržištu. Pozdrav i samo tako nastavite !

 • 17.01.2019

  Hrvoje Suk, osijek

  Možda bi mogli razmisliti da sa svakom novom godinom poništite rezervacije koje su prešle 30 dana...odnosno postavite rezervacije članovima na početne postavke...hvala

  LIBRI: Svaku dostupnu knjigu kupac može rezervirati na 10 dana, nakon čega se rezervacija automatski prekida. Nakon isteka rezervacije moguće je istu produžiti još dva puta, s time da je ukupna maksimalna dužina rezervacije 30 dana. Nakon isteka rezervacije od ukupno 30 dana, kupac ne može ponovo rezervirati istu knjigu. Radi drugih kupaca, koji su također zainteresirani za rezervirane knjige, maksimalno trajanje rezervacije od 30 dana za sada nažalost ne možemo produžiti.