Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 10.02.2019

  VILIJAM PETERNEL, FAŽANA - Valbandon

  Mislim da bi mogli pozornije odgovarati što vas ljudi pitaju a ne davati odgovore na pitanja koja nisu ni postavljena... konkretno, gospodin Hrvoje Suk (Osijek) vas nije pitao da produžite rok rezervacije na više od 30 dana, nego da razmislite o mogućnosti, citiram...''da sa svakom novom godinom poništite rezervacije koje su prešle 30 dana...'', znači SAMO U SLUČAJU kad prođe CIJELA GODINA, znači da smo recimo knjigu rezervirali u veljači 2018 na 30 dana i nismo je kupili nakon toga ne bi je mogli kupiti sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi TEK TADA imali mogućnost da je kupimo ako ista nije u međuvremenu prodana.To je bilo pitanje koje i ja podržavam kao mogućnost da o tome razmislite.

  Ispravak pretposljednje rečenice - ''...ne bi je mogli REZERVIRATI sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi tek tada imali mogućnost da je OPET REZERVIRAMO...'', umjesto ''...ne bi je mogli KUPITI sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi tek tada imali mogućnost da je KUPIMO...''.

 • 26.01.2019

  Martina Galetić, Novi Vinodolski

  Jako sam zadovoljna kupljenim knjigama, nadam se uskoro i novoj narudžbi!

 • 24.01.2019

  Damir Rogina, Zagreb

  Prodavao sam i kupovao. Vrlo profesionalno, korektno i točno. Imam izuzetno visoko mišljenje o ovoj trgovini i svakom bih je preporučio. Knjige koje sam primio vrlo dobro zaštićene (najlon vrećice) i u dobrom stanju.

 • 23.01.2019

  Igor Hrstic, Drasnice

  Odlična stanja knjiga, sve u plasticnim vrecicama, ma sve za 5!!!! Nastavljam kupovinu kod vas... Samo dobre preporuke!

 • 23.01.2019

  Damir Smolčić, Otočac

  Svaka čast odlični ste,knjige koje sam naručio skoro su kao nove,sviđa mi se što imate mogućnost rezervacije i također obavijesti o dostupnosti pojedine knjige i također besplatna dostava za narudžbe veće o 200 kn,slobodno mogu reć da ste najbolji na Hr tržištu. Pozdrav i samo tako nastavite !