Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 25.03.2019

  Maja Mandarić, Kaštel Sućurac

  Jos jedna predivna suradnja. Knjige u boljem stanju nego u knjižari. Veliko hvala za nagradni bon vjernosti! Srdačan pozdrav i jošmnogo uspjeha u radu!

 • 12.03.2019

  Nataša Sakač, Sv. Martin na Muri

  Jako zadovoljna sa stranicom, kupnjom, plaćanjem, cijenama, dostavom, pakiranjem. Meni najbolja stranica, a knjige iako su kupljene povoljno izgledaju puno bolje od knjiga koje su kupljene po redovnoj cijeni. Da nema stranice libri.hr, ne znam gdje bih nabavila većinu knjiga koje sam tu kupila. Hvala Vam na divnoj suradnji.

 • 06.03.2019

  Marina Horvat, Daruvar

  Redovan sam kupac na libri.hr. Da nema njih, ne bih si mogla priuštiti kupovinu knjiga. Uvijek točni i na vrijeme, uvijek spremni ispraviti moje gluposti koje potipkam greškom prilikom narudžbe. Iskrena preporuka. I primjedba. Ljudi, napravite newsletter.

 • 11.02.2019

  Aldina Bilas, Gradac

  Poštovani, zadovoljna sam suradnjom sa Vama i nemam nikakvih primjedbi ni na cijene, ni na dostavu, rokove... Čak šta više imam samo riječi hvale, ali jutros sam primjetila da su mi neke tj većina knjiga "nestale" iz mojih obavijesti. To je neko novo pravilo da tu mogu biti ograničeno vrijeme ili je nešto drugo u pitanju? Hvala i lp

  LIBRI: Na pregledu knjiga za koje ste aktivirali automatsku obavijest kod ponovne dostupnosti, prikazuje se 30 knjiga po stranici. Na dnu stranice nalazi se strelica, preko koje klikom možete prijeći na iduću stranicu, i na taj način pregledati sve knjige za koje ste aktivirali obavijest.

  Napomena: Molimo, za tehnička pitanja obratite se direktno na Email-adresu: info@libri.hr

 • 10.02.2019

  VILIJAM PETERNEL, FAŽANA - Valbandon

  Mislim da bi mogli pozornije odgovarati što vas ljudi pitaju a ne davati odgovore na pitanja koja nisu ni postavljena... konkretno, gospodin Hrvoje Suk (Osijek) vas nije pitao da produžite rok rezervacije na više od 30 dana, nego da razmislite o mogućnosti, citiram...''da sa svakom novom godinom poništite rezervacije koje su prešle 30 dana...'', znači SAMO U SLUČAJU kad prođe CIJELA GODINA, znači da smo recimo knjigu rezervirali u veljači 2018 na 30 dana i nismo je kupili nakon toga ne bi je mogli kupiti sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi TEK TADA imali mogućnost da je kupimo ako ista nije u međuvremenu prodana.To je bilo pitanje koje i ja podržavam kao mogućnost da o tome razmislite.

  Ispravak pretposljednje rečenice - ''...ne bi je mogli REZERVIRATI sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi tek tada imali mogućnost da je OPET REZERVIRAMO...'', umjesto ''...ne bi je mogli KUPITI sljedećih 10 mjeseci do kraja godine pa bi tek tada imali mogućnost da je KUPIMO...''.