Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 10.03.2023

  Željka Matić , Požega

  Sve pohvale. Od ljubaznosti, od knjiga u odličnom stanju, cijena. Svakako broj 1 za kupovinu knjiga ☺️

 • 06.12.2022

  Slavko Zdraveski, Sesvete

  Cijene vrlo povoljne. Knjige u odlicnom stanju. Vrlo brzo poslovanje. Opet cu kupovati.

 • 23.07.2022

  Višnja Hmelina, Zagreb

  Imam jednu jedinu primjedbu a to je slanje knjiga u omotnici. Prilikom transporta uvijek se oštete, omotnica podere a sve skupa naknadno poveže selotejpom. Knjige su preteške za omotnice i treba ih slati isključivo u kutiji.

 • 02.06.2022

  Vesna Hebel, Drensteinfurt

  Ovo mi je prvo iskustvo sa Libri, ali sigurno nece ostati zadnje. Narucila sam nekoliko knjiga za koje znam, da ih moje prijateljice u Hrvatskoj mjesecima nisu mogle posuditi u knjiznici. Cijena knjiga je bila povoljna, stanje vrlo dobro. Ali najvise me je odusevila cijela procedura koje je super brza i efikasna. Knjige su narucene u inozemstvo a sve se odigralo u toku cetiri dana !! Za takvu uslugu mi se 90 kn za dostavu ne cine previse. U svakom slucaju cu preporuciti dalje.

 • 09.04.2022

  Igor Žižić, Split

  Svaka 2 tjedna - 20% na cjelokupnu narudžbu! Dobije se 10% za slijedeću kupnju, traje 100 dana! Našao puno divnih knjiga, jako jeftino. Mogućnost stavljanja knjiga u Favorite, tako da mogu pratiti u svakom trenutku jesu dostupne! Meni najdraži antikvarijat! Dostava super GLS dođe do utorka /srijede kad naručim za vikend! Pakiranje super nekad u kutiji nekad kao paket, dodatno knjige spakirane u plastične vrećice! Svakako preporučam svim ljubiteljima knjiga, pogotovo ako žele platiti jeftino i kvalitetno!