Tko je libri.hr?

libri.hr daje rabljenim knjigama novi dom. Kao vodeći servis za otkup i prodaju rabljenih knjiga pružamo fizičkim osobama mogućnost da s jedne strane svoje knjige po fiksnim cijenama brzo i jednostavno prodaju, s druge strane da kvalitativno provjerene knjige po niskim cijenama kupe.

Svaki Hrvat u prosjeku posjeduje 30 knjiga. Većina skuplja prašinu na pretrpanim policama, dok se s druge strane stalno nove knjige kupuju. libri.hr nudi rješenje u obliku brzog i sigurnog otkupa.

Princip otkupa je jednostavan: 

Preko ISBN-broja koji se nalazi na svakoj knjizi odmah možete doznati cijenu. Dovoljno je unijeti broj u zato odgovarajuće polje na početnoj libri.hr stranici za otkup. Knjige poslije toga samo još trebate upakirati i poslati do nas putem naše besplatne dostave. U našem centralnom skladištu pristigle knjige se provjeravaju i razvrstavaju. Samo nekoliko dana kasnije uplaćujemo otkupninu na Vaš bankovni račun.

Kupovina po niskim cijenama:

Otkupljene knjige idu u ponovnu upotrebu (reciklaža). Nakon stroge i više stupanjske kontrole kvalitete, knjige se ponovo prodaju na libri.hr. Tako libri.hr postaje Online-trgovina sa najvećom ponudom rabljenih knjiga u Hrvatskoj. Ponuđeni primjerci se mogu kupiti i do 70% ispod cijene za novu knjigu. Tako se kupovina pretvara u zadovoljstvo.