Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 13.02.2017

  Vera Marjanović, Vinkovci

  Svaka čast i sve pohvale! Preporučujem svima, definitivno najbolja i najpovoljnija stranica za prodaju i kupovinu knjiga. Brza dostava, još navedu i točno vrijeme i dan dostave. Radujem se daljnjoj suradnji.

 • 23.03.2016

  Petra Svirčić, Šibenik

  Odličan način za riješiti se viška knjiga, sve je proteklo brzo i jednostavno. Na stranici je lijepo objašnjen cijeli postupak otkupa. Dostavljači su došli u dogovoreno vrijeme, a novac je uplaćen na račun dan nakon što su knjige dostavljene.

 • 18.03.2016

  Vesna Ivetić, Pula

  Renoviramo stan i uslijed nedostatka prostora morali smo se odreći mnogih zaliha, među ostalim i knjiga. Slučajno sam na Internetu pronašla ovu stranicu i umjesto da svoje knjige negdje poklonim, uspjela sam i dobiti nešto novca za njih. Nisam imala nikakvih problema niti oko jednog detalja, sve su poslane knjige prihvaćene, tvrtka za dostavu paketa me je točno na dogovoreni dan kontaktirala, a novac je uplaćen dan nakon što sam dobila potvrdni e-mail.

 • 20.02.2016

  Ines Prizmić, Zadar

  Volim čitati i imam puno knjiga, tako da više nisam znala gdje sa novim knjigama. Smatram da je Libri odličan način da dio pročitanih knjiga brzo prodam i odmah povoljno druge kupim. S druge strane mislim da je puno bolje da moje knjige netko drugi povoljno kupi, nego da kod mene na policama prašinu kupe.

 • 19.01.2016

  Jasna Kuzmanić, Zagreb

  Evo jedna pohvala, sve je prošlo po dogovoru, knjige je preuzela dostavna služba, a nakon što su dostavljene novac je bio već idući dan na računu. smiley