Mišljenja

Napišite nam Vaše mišljenje, sugestije ili kritike vezane za libri.hr.

Za pisanje i objavljivanje mišljenja potrebna je prethodna prijava ili registracija

 • 24.07.2019

  Irena Seili-Bekafigo, RIJEKA

  Prvi put posjećujem Vašu stranicu, želeći prodati neke knjige. Neugodno me iznenadilo da npr. novu, niti prelistanu knjigu, plaćenu 129kn (na njoj je odštampana cijena), tu mogu prodati za cca 6.5kn! Kako su sve transakcije vezane za ISBN broj (kod nas je uveden mislim oko 1970.god?), to znači da ne primate zaista stare knjige, npr. iz XIX stolj, nego zapravo samo prilično nova izdanja?

  LIBRI: Hvala na Vašoj recenziji. Otkupne cijene formiramo na osnovu broja ponuda, potražnje kupaca, broja otkupljenih primjeraka, dostavnih troškova i troškova obrade i skladištenja. Iz navedenih razloga ponuđene otkupne cijene su podložne vrlo brzim i automatskim izmjenama, pa naizgled nove knjige za nas mogu biti gotovo bezvrijedne, ukoliko za njima izostane odgovarajuća potražnja. 

  Vezano za knjige koje nemaju ISBN-broj, napomiljemo da LIBRI nije klasični antikvarijat koji otkupljuje starine ili rijetke knjige, prema tome nemamo kvalificirano osoblje koje bi moglo procijeniti vrijednost takvih knjiga. Preporučujemo da se obratite klasičnom antikvarijatu.

 • 13.07.2019

  martin juhas, split

  Sve oke no pre malo plačaju knjige

 • 13.02.2017

  Vera Marjanović, Vinkovci

  Svaka čast i sve pohvale! Preporučujem svima, definitivno najbolja i najpovoljnija stranica za prodaju i kupovinu knjiga. Brza dostava, još navedu i točno vrijeme i dan dostave. Radujem se daljnjoj suradnji.

 • 23.03.2016

  Petra Svirčić, Šibenik

  Odličan način za riješiti se viška knjiga, sve je proteklo brzo i jednostavno. Na stranici je lijepo objašnjen cijeli postupak otkupa. Dostavljači su došli u dogovoreno vrijeme, a novac je uplaćen na račun dan nakon što su knjige dostavljene.

 • 18.03.2016

  Vesna Ivetić, Pula

  Renoviramo stan i uslijed nedostatka prostora morali smo se odreći mnogih zaliha, među ostalim i knjiga. Slučajno sam na Internetu pronašla ovu stranicu i umjesto da svoje knjige negdje poklonim, uspjela sam i dobiti nešto novca za njih. Nisam imala nikakvih problema niti oko jednog detalja, sve su poslane knjige prihvaćene, tvrtka za dostavu paketa me je točno na dogovoreni dan kontaktirala, a novac je uplaćen dan nakon što sam dobila potvrdni e-mail.