Grupa autora - Zadivljujuće tajne prirode

Zadivljujuće tajne prirode
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Prirodne znanosti
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Hrvoje Ptičar
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531404532
ISBN10 9531404534
Godina 2015
Broj stranica 352
Format 28,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 90,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 75,00 Kn Kupi

Jeste li kad maštali da putujete u svemir ili na dno oceana, istražujete gnijezdo kraljevskoga orla, pričate s dupinima ili se susrećete s pticom dodo?
Od mikroskopski sitnih životinjica do tsunamija, od snježne pahuljice do umiranja zvijezde, knjigaZadivljujuće tajne prirode otkrit će vam najdramatičnije trenutke i fenomene našeg planeta, a imat ćete osjećaj kao da se nalazite na mjestu događaja.
Doznat ćete kako priroda stvara, prilagođava se i mijenja, otkriti evoluciju nevjerojatnih geoloških fenomena, diviti se genijalnosti prirodnih zakona po kojima svako biće na našem planetu ima svoje mjesto i savršeno igra svoju ulogu…
Istodobno će se pred vašim očima izmjenjivati nevjerojatne priče iz života biljaka i životinja – zadivit će vas pčela koja pleše po zadanoj koreografiji, grbavi kit koji govori više jezika, neobična ljubav ribe klauna i morske
anemone te još mnogo, mnogo toga. A više od 900 fotografija i ilustracija u boji omogućit će vam da zavirite iza kulisa svijeta u kojem živimo kao nikada do sada.
Ova će knjiga biti od neprocjenjive koristi učenicima, studentima te svima koji žele razumjeti tajne i zagonetke svijeta u kojem živimo.