Sarah Lloyd - Hughes - Govorništvo

Govorništvo
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Odnosi s javnošću
Izdavač Veble commerce
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532511468
ISBN10 9532511466
Godina 2013
Broj stranica 264
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ne biste li željeli biti jedan od onih čudesnih govornika koji bez previše truda barataju publikom / publiku drže na dlanu? Kako im to uspijeva? Postoji li čarobni gen koji im omogućava da druge zaslijepe svojom inteligencijom i šarmom?

Ne.

Počeli su točno tamo gdje ste sada Vi te su se borili sa svojim strahovima, češkali su se po glavi tražeći teme za govor i pomicali svoje granice dalje no što su mislili da je moguće. Nakon toga rezultati mogu bilo koju publiku oboriti s nogu. Dakle, ne postoji razlog zbog kojeg i Vi ne biste mogli napraviti istu stvar.

Zapravo, svatko tko može voditi razgovor može biti briljantan javni govornik. Kako sam u to tako sigurna? Jer sam to i sama prošla.

Sarah Lloyd - Hughes

 

Bez obzira pripremate li se za prezentaciju na nadolazećoj konferenciji Vaše tvrtke ili se suočavate sa izazovom držanja govora pred svojim prijateljima i obitelji, ova će Vam knjiga pokazati sve trikove, taktike, savjete i tehnike koje trebate kako biste postali uistinu briljantan javni govornik.

„Ovo je izvanredna knjiga. Kao dugogodišnji profesionalni javni govornik, žalim što nije bila postojala kada sam ja tek počinjao.“

David Thomas, međunarodni govornik, autor bestsellera, Rekorder u pamćenju, nositelj Guinnessovog rekorda