F. Robert Jacobs, Richard B. Chase - Upravljanje operacijama i lancem opskrbe : 24 koraka do uspješnog startupa

Upravljanje operacijama i lancem opskrbe : 24 koraka do uspješnog startupa
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Obrazovanje/školstvo - Visokoškolsko obrazovanje
Izdavač Mate
Prevoditelj Snježana Beronja
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532461817
ISBN10 9532461817
Godina 2016
Broj stranica 826
Format 28 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 180,00 Kn Kupi

Jedinstvena knjiga na tržištu koja obrađuje upravljanje operacijama i lancem opskrbe. Daje inovativan pristup uslugama i integraciji modernog upravljanja lancem opskrbe.


U Republici Hrvatskoj se tek odnedavno proučava lanac opskrbe. Literature gotovo da i nema, a potreba za njom je sve veća i veća. U kontaktima s ljudima iz prakse dolazi se do saznanja da je to vrlo neistraženo područje, a problem je što bi ljudi koji se time bave trebali slušati neke ekonomske, računalne, matematičke i prometne kolegije.

Ova vrhunska knjiga obuhvaća sve potrebne elemente iz navedenih područja vrlo ciljano, sustavno, koncizno i jasno. Na mnogim se fakultetima kolegiji Upravljanje operacijama i Upravljanje lancem opskrbe izvode odvojeno, stoga može poslužiti kao literatura za oba kolegija. Teorija se ilustrira na primjerima iz prakse što je vrlo korisno za studente, ali i za ljude koji su u praksi i koji su se odlučili dalje obrazovati.

Knjiga sadrži više od šezdeset fotografija i dvije stotine prikaza kako bi se poboljšala vizualna privlačnost knjige i još više pojasnio sadržaj teksta. Mnoge od fotografija ilustriraju dodatne primjere kompanija koje se u svojem poslovanju služe konceptima operacija i lanaca opskrbe. Na marginama su istaknute definicije i ključni termini, pregled formula te rješeni problemi kako bi se olakšalo usvajanje cjelokupnog teksta. Primjeri iz prakse služe kao uvod i motivacija na početku svakog poglavlja.