F. Robert Jacobs, Richard B. Chase - Upravljanje operacijama i lancem opskrbe : 24 koraka do uspješnog startupa

Upravljanje operacijama i lancem opskrbe : 24 koraka do uspješnog startupa
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Obrazovanje/školstvo - Visokoškolsko obrazovanje
Izdavač Mate
Prevoditelj Snježana Beronja
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532461817
ISBN10 9532461817
Godina 2016
Broj stranica 826
Format 28 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 10,14 € Kupi

Jedinstvena knjiga na tržištu koja obrađuje upravljanje operacijama i lancem opskrbe. Daje inovativan pristup uslugama i integraciji modernog upravljanja lancem opskrbe.


U Republici Hrvatskoj se tek odnedavno proučava lanac opskrbe. Literature gotovo da i nema, a potreba za njom je sve veća i veća. U kontaktima s ljudima iz prakse dolazi se do saznanja da je to vrlo neistraženo područje, a problem je što bi ljudi koji se time bave trebali slušati neke ekonomske, računalne, matematičke i prometne kolegije.

Ova vrhunska knjiga obuhvaća sve potrebne elemente iz navedenih područja vrlo ciljano, sustavno, koncizno i jasno. Na mnogim se fakultetima kolegiji Upravljanje operacijama i Upravljanje lancem opskrbe izvode odvojeno, stoga može poslužiti kao literatura za oba kolegija. Teorija se ilustrira na primjerima iz prakse što je vrlo korisno za studente, ali i za ljude koji su u praksi i koji su se odlučili dalje obrazovati.

Knjiga sadrži više od šezdeset fotografija i dvije stotine prikaza kako bi se poboljšala vizualna privlačnost knjige i još više pojasnio sadržaj teksta. Mnoge od fotografija ilustriraju dodatne primjere kompanija koje se u svojem poslovanju služe konceptima operacija i lanaca opskrbe. Na marginama su istaknute definicije i ključni termini, pregled formula te rješeni problemi kako bi se olakšalo usvajanje cjelokupnog teksta. Primjeri iz prakse služe kao uvod i motivacija na početku svakog poglavlja.