| Žanr | Stručna literatura - Znanje - Učenje - Obrazovanje/školstvo - Visokoškolsko obrazovanje | 
| Izdavač | Kugler | 
| Prevoditelj | - | 
| Vrsta uveza | Meki | 
| ISBN13 | 9789539747235 | 
| ISBN10 | 9539747236 | 
| Godina | 2001 | 
| Broj stranica | 301 | 
| Format | 24 cm | 
| Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) | 10,20 € Kupi | 
I DIO Mikrobi i namirnice
Parametri koji utječu na rast, preživljavanje i ugibanje mikroba u namirnicama
Literatura
II DIO Mikrobiologija i mikrobno kvarenje osnovnih namirnica 
Mikrobiologija mesa i mesa peradi
Literatura
Mikrobiologija “hrane iz mora”
Literatura
Mikrobiologija biljnih proizvoda
Literatura
Mikrobiologija mlijeka i mliječnih proizvoda
Literatura
Dodaci
Odabrane osobine bakterija koje se u namirnicama najčešće pojavljuju
Rječnik pojmova, kratica i simbola
Razdoblja inkubacije za odabrane bolesti koje su uzrokovali mikrobi
Osnovna gramatička pravila latinskoga jezika koja se odnose na jedninu i množinu u znanstvenome nazivlju
Hranjive podloge za uzgoj i determinaciju mikroba
Reagensi za bojenje mikrobnih stanica
Ključ za razumijevanje korijena najčešće rabljenih riječi u mikrobiologiji
Algebarski i logaritamski račun u mikrobiologiji
Osobine vode, otapala i otopina kao temelja za održavanje životne sredine
Kazalo