Richard Beliveau - Hranom protiv raka

Hranom protiv raka
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Medicina/zdravstvo - Higijena i zdravlje
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Robert Martinov
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531401340
ISBN10 9531401349
Godina 2007
Broj stranica 213
Format 21 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 25,00 Kn Kupi

Prevencija raka posebnim načinom prehrane

Iako su znanstvenici danas još uvijek u potrazi za tretmanom koji bi na siguran način mogao izliječiti rak u njegovim raznim oblicima, svi oni već mnogo godina znaju da se najradikalnija bitka protiv te užasne bolesti odvija na području prevencije. 

Brojna su klinička istraživanja već pokazala da povećano konzumiranje biljnih proizvoda, naime voća i povrća, predstavlja ključni faktor smanjenja rizika obolijevanja od raka. Što je još bolje, neke namirnice imaju sposobnost ubijanja mikrotumora u samom njihovom korijenu, prije negoli postanu prijetnja i razviju se u istinski rak. 
Najnovija istraživanja su pokazala da, uz voće i povrće, i neke druge namirnice, kao što su zeleni čaj, crno vino ili čokolada, sadrže velike količine antikancerogenih sastojaka. Svakodnevni unos tih raznovrsnih namirnica jednostavan je i djelotvoran način borbe protiv nastanka i napredovanja raka. 
Knjiga Prehranom protiv raka iznosi ova najnovija otkrića. Nakon što su jednostavno objasnili što je to rak i kako se razvija, doktori Richard Béliveau i Denis Gingras izlažu konkretne učinke primijenjene prehrane u svakodnevnoj borbi protiv ove bolesti. Zahvaljujući ovoj knjizi, ono što jedete više nikada nećete gledati na isti način!