Wayne W. Dyer - Do uspjeha - bez izgovora

Do uspjeha - bez izgovora
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Humanistika - Psihologija
Izdavač Škorpion
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532890587
ISBN10 9532890580
Godina 2010
Broj stranica 255
Format 23,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Razmišljanje da ćete uvijek biti siromašni, nesretni, preteški ili premršavi; da ćete uvijek biti ovisni o nečemu; da nikada nećete privući svoju srodnu dušu; da ćete i dalje imati ispade bijesa; da nikada nećete razviti glazbene, likovne ili sportske vještine; da ćete uvijek biti stidljivi, jer se oduvijek tako osjećate... sve su to izgovori. I kada ih naučite prepoznavati, tada ih možete početi i uklanjati.

S druge strane, ako otkrijete da su to duboko usađene značajke vaše osobnosti i navike razmišljanja koje se ne mogu promijeniti, tada ćete, u prenesenom smislu, sisati palac i plakati kad god život odbije suradnju s vama. Vjerujte mi, osjećat ćete se ispunjenima i dobit ćete novu dozu energije ako krenete s ostvarivanjem paradigme Do uspjeha - bez ozgovora!

U svojoj najnovijoj knjizi, punoj inovativnih ideja, najbolje prodavani autor Wayne Dyer jasno vam pokazuje da možete - i da hoćete - i to kada odbacite sumnje i počnete vjerovati. Do u najmanjih pojedinosti on ispitujenačin na koje naše misli, osjećaji i obrasciponašanja utječu na ono što činimo. Osim toga proučava način mijenjanja ovih čimbenika kako bismo svom osjećaju samopoštovanja dali potrebnu dozu nadahnuća, ohrabrenja i vitalne podrške.

Možete se promijeniti i živjeti svoj život onako kako vi to želite - samo prestanite s izgovorima!