Boris Nazansky, Borivoj Bošnjak - 101 način da poboljšate pamćenje : [igre, rebusi, križaljke]

101 način da poboljšate pamćenje : [igre, rebusi, križaljke]
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Humanistika - Psihologija
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Janko Valand, Boris Nazansky
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531406512
ISBN10 9531406510
Godina 2009
Broj stranica 352
Format 28 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 147,99 Kn Kupi

Ne možete se sjetiti jeste li zaključali vrata stana… kako se preziva osoba s kojom ste nekad radili… kamo ste spremili neki važan dokument? Povremene poteškoće s pamćenjem nisu nešto neuobičajeno čega bismo se trebali sramiti, no ipak su znak da je vrijeme da nešto poduzmemo.

Knjiga 101 NAČIN DA POBOLJŠATE PAMĆENJE bit će od neprocjenjive koristi vama, ali i cijeloj vašoj obitelji. Riješite upitnike i doznajte koliko je dobro ili loše vaše pamćenje te uronite u svijet zabavnih i izuzetno korisnih igara i otkrijte mnoštvo drugog sadržaja koji će vam pomoći da vratite izgubljene vještine pamćenja te steknete nove.

Više od 350 stranica jednostavnih, uzbudljivih i inovativnih vježbi, anagrama, rebusa i testova znanja usavršit će vaše mentalne sposobnosti, a pamćenje osnažiti. Priručnik, koji su sastavili francuski stručnjaci, pripremio je, preradio i svojim znanjem obogatio velikan hrvatske enigmatike Boris Nazansky. Ovaj dugogodišnji urednik Kvizorame i poznati haiku pjesnik, autor je i brojnih zagonetaka u knjizi.