Ernest Drake - Zmajologija : terenski priručnik za zmajologe + 12 modela zmajeva

Zmajologija : terenski priručnik za zmajologe + 12 modela zmajeva
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Humanistika - Mitologija
Izdavač Planetopija
Prevoditelj Nebojša Buđanovac
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789532570885
ISBN10 9532570888
Godina 2008
Broj stranica 40
Format 27 cm
Obavijest 17,50
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Za sve ljubitelje zmajeva i one koji su spremni krenuti u istraživanje tih prekrasnih, čudesnih stvorenja u njihovom prirodnom staništu, u divljini. Knjiga donosi male makete čak dvanaest različitih zmajeva koje se mogu lako sastaviti (a zatim opet rastaviti) i služiti kao model za proučavanje i lakše pronalaženje određene zmajske vrste. 

Ovi će modeli, uz podroban opis zmajskih životnih navika pomoći svakom malom istraživaču da ih lakše nađe i uz malo se sreće sprijatelji s njima. 

Što je još važnije, knjiga sadrži detaljne crteže i bilješke o mnogim vrstama zmajeva, njihovom općem izgledu, navikama i staništima te poseban uvod u evoluciju zmajeva. Veći je dio informacija iz ove knjige tek nedavno otkriven, uključujući i opise do sad neotkrivenih izumrlih vrsta.

Još jedna knjiga namijenjena najmlađima iz serije interaktivnih slikovnica poput "Zmajologije", "Egiptologije", "Piratologije",  "Mitologije" i dr. koje ne obožavaju samo djeca već i njihovi roditelji zbog njihovog raskošnog dizajna i opreme.
"Terenski priručnik za zmajologe" je namijenjen svim ozbiljnim učenicima znanosti zmajologije.