Željko Pavičić - Kolinje i mesni specijaliteti

Kolinje i mesni specijaliteti
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Gospodarstvo
Izdavač Gospodarski list
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789539618030
ISBN10 9539618037
Godina 2006
Broj stranica 208
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Tradicionalni postupak dobivanja svinjskog mesa i mesnih prerađevina za vlastite potrebe jest klanje svinja u kućanstvu. Iako se znanja i metode odavno prenose s koljena na koljeno, s vremenom su se usavršavali i pronalazili novi načini pripremanja i prerade svinjskog mesa. Namjera je ove knjige pomoći svima onima koji se bave svinjokoljom - da obrade meso prema suvremenim tehnološkim i higijenskim načelima. Osim toga, u knjizi možemo naći mnoštvo recepata za izradu raznih vrsta kobasica, pašteta, a tu su i kulinarski recepti za pripremu jela od svinjskog mesa. (Ž)