Žanr | Stručna literatura - Znanje - Učenje - Gospodarstvo |
Izdavač | Gospodarski list |
Prevoditelj | - |
Vrsta uveza | Meki |
ISBN13 | 9789539618030 |
ISBN10 | 9539618037 |
Godina | 2006 |
Broj stranica | 208 |
Format | 20 cm |
Obavijest | knjiga nije dostupna Obavijesti me |
Tradicionalni postupak dobivanja svinjskog mesa i mesnih prerađevina za vlastite potrebe jest klanje svinja u kućanstvu. Iako se znanja i metode odavno prenose s koljena na koljeno, s vremenom su se usavršavali i pronalazili novi načini pripremanja i prerade svinjskog mesa. Namjera je ove knjige pomoći svima onima koji se bave svinjokoljom - da obrade meso prema suvremenim tehnološkim i higijenskim načelima. Osim toga, u knjizi možemo naći mnoštvo recepata za izradu raznih vrsta kobasica, pašteta, a tu su i kulinarski recepti za pripremu jela od svinjskog mesa. (Ž)