Loren B.Belker,Gary S.Topchic - Menadžer početnik

Menadžer početnik
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomske znanosti - Managment
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Marina Kuzmić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532016390
ISBN10 9532016392
Godina 2007
Broj stranica 208
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 3,51 € Kupi

Menadžmentski klasik s prodanih 200 000 primjeraka, ovo je novo, prošireno izdanje još uvijek nenadmašni vodič za svakog menadžera početnika. Od svog prvog izdanja, "Menadžer početnik" pomaže tisućama menadžera novaka nositi se sa svojim novim odgovornostima… a sada može pomoći i vama! 

Jasna i sažeta, knjiga pokriva sve temelje koji su vam potrebni za uspjeh, s prijeko potrebnim savjetima o temama kao što su zapošljavanje i otpuštanje, vođenje, motivacija, te organizacija vremena i podnošenje stresa. Uz to, ovo izdanje pokazuje vam kako izgraditi povjerenje i pouzdanje, aktivno slušati, upravljati raznolikom grupom pojedinaca, pohvaliti dobar rad, te kako se postaviti prema mnogim drugim izazovima koje nosi posao menadžera. 

Napisan primamljivim i pristupačnim stilom, ovaj klasični priručnik za stjecanje vještina temeljni je alat za postajanje učinkovitim, samopouzdanim menadžerom. 

"Okrepljujuće izravno… Belker je sažeo trideset godina svog rukovoditeljskog iskustva u knjigu jednostavnu za čitanje, punu mudrosti… vrijedno pažnje ne samo menadžera početnika, nego i bilo kojeg menadžera u bilo kojem trenutku." The Miami Herald 

"Već godinama tisuće menadžera uče svoj zanat uz ovu najprodavaniju početnicu iz svladavanja upravljačkih vještina… krcato stručnim informacijama o svim osnovama tog posla." Dayton Daily News