Shirley Taylor - Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata

Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomske znanosti - Ekonomija
Izdavač Mate d.o.o.
Prevoditelj Sanja Romić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536070787
ISBN10 9536070782
Godina 2002
Broj stranica 391
Format 24 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 4,05 € Kupi

Dragi Mike,
Čestitam ti na promaknuću! Uvjeren sam da ćeš uživati na novom radnom mjestu i u izazovima kojima se nadaš. Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu kako uspješno komunicirati.
Razgovarali smo o važnosti komunikacije i, kao što si istaknuo, malo je poslovnih transkacija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Neobično je mnogo dokumenata koji se koriste u poslovanju - uključujući pisma, dopise, faksimile, elektronsku poštu, pozive, dnevne redove, priopćenja za tisak, opise posla i putne vodiče.
Vjerojatno stoga većina menadžera koje poznajem vapi za nekom vrstom priručnika u kojemu će pronaći korisne savjete najednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju, tj. za vodičem sa uputama kako sastavljati poslovnu komunikaciju te primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Pomoć je nadomak ruke - upravo to sam otkrio na stranicama briljantne knjige naslovljene Gartsideovi modeli poslovnih pisama Studentima koji se bave poslovnim, tajničkim i profesionalnim ispitivanjima koja zahtijevaju umijeće sastavljanja poslovnih pisama, ova će knjiga biti neophodna. Zapravo, ona je toliko dobra i praktična da sam je već opazio na policama menadžera i direktora.
Novo je izdanje upravo objavljeno. Potpuno revidirano i osuvremenjeno, ono obuhvaća promjene koje se događaju u poslovnom pisanju - i njime je pokriven svaki zamislivi oblik pismene komunikacije.
Uz pomoć savjeta o dobrom poslovom pisanju i tonu, te pravila dobrog pisanja, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćeš iskazati ono što želiš i postići željene rezultate.
Uspješna je komunikacija jednostavna ako posjeduješ pravo sredstvo: Gartsideove modele poslovnih pisama.