Shirley Taylor - Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata

Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomske znanosti - Ekonomija
Izdavač Mate d.o.o.
Prevoditelj Sanja Romić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536070787
ISBN10 9536070782
Godina 2002
Broj stranica 391
Format 24 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 90,00 Kn Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 75,00 Kn Kupi

Dragi Mike,
Čestitam ti na promaknuću! Uvjeren sam da ćeš uživati na novom radnom mjestu i u izazovima kojima se nadaš. Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu kako uspješno komunicirati.
Razgovarali smo o važnosti komunikacije i, kao što si istaknuo, malo je poslovnih transkacija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Neobično je mnogo dokumenata koji se koriste u poslovanju - uključujući pisma, dopise, faksimile, elektronsku poštu, pozive, dnevne redove, priopćenja za tisak, opise posla i putne vodiče.
Vjerojatno stoga većina menadžera koje poznajem vapi za nekom vrstom priručnika u kojemu će pronaći korisne savjete najednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju, tj. za vodičem sa uputama kako sastavljati poslovnu komunikaciju te primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Pomoć je nadomak ruke - upravo to sam otkrio na stranicama briljantne knjige naslovljene Gartsideovi modeli poslovnih pisama Studentima koji se bave poslovnim, tajničkim i profesionalnim ispitivanjima koja zahtijevaju umijeće sastavljanja poslovnih pisama, ova će knjiga biti neophodna. Zapravo, ona je toliko dobra i praktična da sam je već opazio na policama menadžera i direktora.
Novo je izdanje upravo objavljeno. Potpuno revidirano i osuvremenjeno, ono obuhvaća promjene koje se događaju u poslovnom pisanju - i njime je pokriven svaki zamislivi oblik pismene komunikacije.
Uz pomoć savjeta o dobrom poslovom pisanju i tonu, te pravila dobrog pisanja, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćeš iskazati ono što želiš i postići željene rezultate.
Uspješna je komunikacija jednostavna ako posjeduješ pravo sredstvo: Gartsideove modele poslovnih pisama.