Eamon Butler - Najbolja knjiga o tržištu : Kako se ponašati i uspjeti na tržištu

Najbolja knjiga o tržištu : Kako se ponašati i uspjeti na tržištu
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Julijana Jurković
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533041131
ISBN10 9533041137
Godina 2013
Broj stranica 152
Format 20 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Ova knjiga promijenit će vaš pogled na svijet u kojem živite i pomoći vam da se uspješno nosite sa svim tržišnim izazovima s kojima se susrećete dok upravljate svojom tvrtkom.
 
Kako možemo iskoristiti svoje resurse te uz usavršavanje i razmjenu postati zemlja s visokim BDP-om? Kako najsiromašnije zemlje mogu postati zemlje s bogatim i uspješnim gospodarstvom? Zašto svjetske vlade, kako bi "poboljšale" i "uredile" tržišta, uvode mjere koje ometaju slobodnu trgovinu i privatno vlasništvo?
Što je to "slobodno tržište" i zašto je ono najučinkovitiji i najmoralniji ekonomski sustav?
Kako nam cijene pomažu da otkrijemo što na tržištu nedostaje i usmjerimo se na ona tržišta na kojima će naš rad biti najbolje nagrađen?
 
Odgovore na ova i mnoštvo drugih pitanja naći ćete u „Najboljoj knjizi o tržištu“ dr. Eamonna Butlera, uglednog britanskog ekonomista, ravnatelja i suosnivača Instituta Adam Smith.
 
Primjerima iz svakodnevnog života autor nam objašnjava kako tržišta koja već postoje, kao i ona koja još nisu stvorena ali su nam potrebna, mogu svijet učiniti bogatijim i boljim mjestom za život i rad.