Jeff Grout,Lynne Curry - Dvanaest slavnih menadžera - poduzetnika

Dvanaest slavnih menadžera - poduzetnika
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija - Poduzetništvo
Izdavač M.E.P. Consult
Prevoditelj Mira Armour
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536807208
ISBN10 9536807203
Godina 2004
Broj stranica 221
Format 23,5 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 12,00 € (90,41 Kn) Kupi
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 10,00 € (75,35 Kn) Kupi

Dvanaest slavnih menadžera - poduzetnika : inspirativna iskustva života na vrhu - putokazi za učenje iz prakse

 

Knjiga sadrži prikaz rada dvanaestorice slavnih i uspješnih menadžera i poduzetnika koji su čuveni u Velikoj Britaniji, a neki i u čitavu svijetu. Vidi se što su radili, kako su donosili presudne odluke, kakvu su podršku imali u timu, ali i što su osjećali u takvim trenucima, što misle o cijeni uspjeha, o osobnom životu.

Za ovu su knjigu odabrani jer su - karizmatični, vrlo popularni u javnosti, postigli su iznimne rezultate, pravi su tipovi dinamičnih poduzetnika i menadžera. No ima i prethodni povod priči, pa i ovoj knjizi.
Robert Half International, svjetska tvrtka za regrutiranje vodećih ljudi za posao, pozvala je jednom trojicu spektakularnih menadžera - Anitu Roddick, sir Terencea Conrana i Grega Dykea da zajedno na pozornici popričaju o svojim karijerama, načinima dolaska do uspjeha... Oko njih se nalazila publika - predstavnici tvtrki-klijenata spomenute tvrtke, lovca na glave -slušajući pomno, iz prve ruke, tajne vrhunskih majstora. Susret je uspio iznad svih očekivanja, tako da su se nakon toga u londonskom Piccadillyju zaredali novi susreti s drugim poznatim menadžerima - poduzetnicima. To je bilo sredinom 90-ih. Najbolje iz tih razgovora je uobličeno u "zlatnu knjigu" poduzetništva i menadžerstva koja je pred vama.