Richard Stutely - Uspješan poslovni plan

Uspješan poslovni plan
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija - Menadžment
Izdavač Poslovni zbornik
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789537009052
ISBN10 953700905X
Godina 2003
Broj stranica 313
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Uspješan poslovni plan : brzom metodom do inteligentnog poslovnog planiranja za direktore i poduzetnike :praktičan vodič za poslovno planiranje

Ovaj praktičan i poučan vodič, utemeljen na iskustvima vrsnoga ekonomskog stručnjaka, čitatelju nudi jednostavne upute za pisanje poslovnoga plana s osobitim naglaskom na strateško planiranje kao i na stratešku i operativnu kontrolu.    
Knjiga je namijenjena generalnim direktorima, voditeljima odjela u velikim korporacijama, direktorima manjih i srednjih poduzeća, voditeljima neprofitnih organizacija, ravnateljima u javnim institucijama, odnosno svima onima koji moraju sastavljati, odobravati, financirati i provoditi poslovne planove, neovisno o tome treba li im poslovni plan u cjelini ili samo neki njegov dio, npr. strateški plan, marketinški plan, plan za istraživanje i razvoj ili financijski plan.
Knjiga je osobito namijenjena rukovodećim osobama poduzeća koja se nalaze u poslovnim teškoćama ili posluju u promijenjenim tržišnim uvjetima, te stoga trebaju jednostavan i učinkovit vodič za sastavljanje realnih poslovnih planova, prihvatljivih potencijalnim investitorima i provedivih u uvjetima pojačane tržišne utakmice. Jednako tako, knjiga će služiti kao pouzdan priručnik poslovnoga planiranja i poduzetnicima koji tek pokreću vlastiti posao.