Richard Parkes Cordock - Poslovni uspjeh : Kako za 21 dan ponovo rasplamsati poduzetnički duh u sebi i svome timu

Poslovni uspjeh : Kako za 21 dan ponovo rasplamsati poduzetnički duh u sebi i svome timu
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija - Menadžment
Izdavač Naklada Ljevak
Prevoditelj Ivana Šojat Kući
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531789165
ISBN10 9531789169
Godina 2008
Broj stranica 185
Format 17,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Kako za 21 dan ponovno rasplamsati poduzetnički duh u sebi i svome timu

Vjerujete li da jedna osoba može nešto promijeniti,
zašto to ne biste bili vi?

Dok rijetka poduzeća uspijevaju ostati u dodiru sa svojim poduzetničkim korijenima, većina ih se na putu uspjeha izgubi i zaborave da je upravo taj prvi poduzetnički duh ona iskra koja je posao učinila uspješnim u početku. Strast je zamijenjena rutinskim procesima, energija i ideje pretočene su u zadane okvire poslovanja, a samozadovoljstvo pobjeđuje sposobnosti. Posao počinje stagnirati i svi se pitaju zašto.

Autor bestselera Klasa milijunaš i osnivač "Magisterija za milijunaše", Richard P. Cordock pronašao je jednostavan odgovor.

U priči, Lucy - zaposlenica velikog informatičkog poduzeća koje počinje redati neuspjehe, dobiva zadatak u 21 dan identificirati glavne razloge takvog stanja. Uz mentorstvo Toma, iskusnog poduzetnika, Lucy kroz apatiju Amroze Technology-ja doživljava zapravo ključna otkrića te ih naposlijetku koristi kako bi animirala zaposlenike i u njima probudila iskru koja je poduzeće uopće pokrenula… 

U ovoj inspirativnoj knjizi otkrit ćete zašto poduzetnici postižu rezultate čak i kad se čine nemogućima te naučiti kako su poduzetnički duh, inoviranje i spremnost na promjene jedini način kako ostati ispred svojih konkurenata.

Ovo bi moglo biti i Vaše poduzeće, stoga - pokrenite se na vrijeme!