Michael J. Rouse, Sandra Rouse - Poslovne komunikacije : kulturološki i strateški pristup

Poslovne komunikacije : kulturološki i strateški pristup
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija - Menadžment
Izdavač Masmedia
Prevoditelj Maša Crnjaković
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531574594
ISBN10 9531574596
Godina 2005
Broj stranica 287
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Knjiga Michaela i Sandre Rouse Poslovne komunikacije: Kulturološki i strateški pristup povezuje teorijsko znanje o komunikacijama s praktičnim komuniciranjem. Autori nam kroz modele i primjere strateškog komuniciranja pokazuju put prema elaboriranju vlastite strategije komunikacije. Knjiga objašnjava kako oblikovati komunikacijsku strategiju, kako tu strategiju provesti za pisane, usmene i vizualne oblike komuniciranja, te kako komunicirati u različitim situacijama. Na svakoj se od tih razina povezuju teorija i praksa komuniciranja na taj način da se spaja razumijevanje s primjenom i pokazuje kako upotrijebiti strategije komunikacije za poboljšanje umijeća komuniciranja u poslovnom, akademskom i privatnom životu. 
"Knjiga može poslužiti kao izvrstan uvod u studij poslovnih komunikacija, a može dobro doći stručnjacima u području menadžmenta, odnosa s javnošću, menadžerima, novinarima i svima kojima su potrebna sustavna i praktično upotrebljiva znanja o komunikaciji i komuniciranju." Prof. dr. Mario Plenković 
Michael J. Rouse predaje korporacijsku strategiju i poslovne komunikacije na De Montfort Universitv. Ima veliko iskustvo kao poslovni savjetnik u privatnom i javnom sektoru, te kao predavač u više poslovnih škola u svijetu. 
Sandra Rouse predaje komunikacije i kulturnu antropologiju na nekoliko britanskih i kanadskih sveučilišta.