Robert T. Kiyosaki,Sharon L. Lechter - Proročanstvo

Proročanstvo
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Ekonomija - Marketing
Izdavač "Katarina Zrinski"
Prevoditelj Nebojša Buđanovac
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532360387
ISBN10 9532360387
Godina 2004
Broj stranica 324
Format 20,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Proročanstvo : zašto najveći krah tržišta dionica u povijesti tek dolazi - - - i kako se možete pripremiti i profitirati od njega!

Danas milijuni ljudi ovise o svojim 4Oi(k) mirovinskim planovima. Zahvaljujući Zakonu o osiguranju mirovinskih prihoda za zaposlenike (ERISA), zaposlenici sami planiraju svoje financije za mirovinu i profitiraju od povijesno stabilnog uspona tržišta dionica. No, kad je 4Oi(k) postao popularan prije više od 20 godina, bogati otac Roberta Kiyosakija predvidio je teške financijske posljedice za nespremne. Bogati otac rekao je: "Mirovinska reforma koju je započela ERISA ima pogreške, koje još godinama neće biti otkrivene."
Sada se približavaju olujni oblaci. Oko 20 godina nakon donošenja ERISA-e, proročanstvo bogatog oca počinje se ostvarivati. 2. travnja 2000. američka NASDAQ burza dionica zabilježila je najveći pad u jednom danu. Zatim su Enron i WorldCom došli do najvećeg bankrota u povijesti SAD-a, izbrisavši tisuće radnih mjesta i nada svojih zaposlenika. S kompanijama u zbrci na uvijek promjenjivom tržištu dionica, Robert Kiyosaki kaže da najgore tek dolazi.