Deb Gottesman i Buzz Mauro - Umijeće javnog nastupa : osvojite govornicu koristeći se glumačkim vještinama

Umijeće javnog nastupa : osvojite govornicu koristeći se glumačkim vještinama
Žanr Stručna literatura - Znanje - Učenje - Društvo & društvene znanosti - Komunikologija/novinarstvo
Izdavač Naklada Jesenski i Turk
Prevoditelj Belmondo Miliša
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532222364
ISBN10 9532222367
Godina 2006
Broj stranica 166
Format 20,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Vjerojatno ste se oduvijek divili vještim i uvjerljivim govornicima. Možda ste im zavidjeli vjerujući da sami ne posjedujete takve sposobnosti. Ali, kao i većina vještina, i govorničko umijeće se može savladati. Sve što trebate je nešto vježbe, mnogo dobre volje i susret s tehnikama koje profesionalni glumci i govornici već odavno poznaju. Knjiga Umijeće javnog nastupa, nastala je kao rezultat profesionalnog i pedagoškog iskustva koje pretočeno u oblik priručnika može poslužiti potencijalnim govornicima svih profesija i u svim situacijama – od važnih poslovnih prezentacija do najobičnije zdravice. Ovaj priručnik je zabavna kombinacija anegdota, profesionalnih trikova i inspirativnih vježbi koje će vam pomoći da postanete uvjerljiviji za govornicom i da se konačno obračunate s tremom.

UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA nudi odgovore na pitanja kako

• odrediti, izabrati i postići ciljeve izlaganja • napisati dramatičan i upečatljiv govor • poslužiti se najdjelotvornijim vježbama • poboljšati kvalitetu glasa i držanja • naučiti tajne interpretacije • istražiti temu govora – i publiku • nadvladati strah od nastupa • stvoriti vezu između govornika i slušatelja

Deb Gottesman i Buzz Mauro voditelji su škole Center Stage Communications u Washingtonu, D. C., specijaliziranog savjetovališta za poslovne ljude koji zbog potrebe za usavršavanjem javnog nastupa žele ovladati glumačkim tehnikama. Oni su i cijenjeni glumački pedagozi, osnivači kazališnog laboratorija gdje poučavaju početnike i iskusne kazališne umjetnike.