Greg Behrendt, Liz Tucillo - Njemu baš i nije stalo

Njemu baš i nije stalo
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost
Izdavač V.B.Z.
Prevoditelj Danijel Međan
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533040172
ISBN10 9533040173
Godina 2009
Broj stranica 159
Format 20 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 20,06 Kn Kupi
Prodajna cijena (Dobro stanje) 16,05 Kn Kupi

"Pet riječi koje će vam zauvijek promijeniti život... Ova knjiga trebala bi se nalaziti na noćnom ormariću svake žene!" 
Oprah Winfrey

''Njemu baš i nije stalo'' provokativna je i iznimno zabavna knjiga autora Grega Behrendta i Liz Tuccillo, poznatih američkih scenarista i dvojca koji je sudjelovao u stvaranju scenarija popularne serije Seks i grad.
Ova knjiga, utemeljena na jednoj epizodi poznate serije, odmah po objavljivanju postala je izdavačka senzacija u SAD-u i cijelom svijetu, a njemu baš i nije stalo novootkriveni koncept kojim su se počeli baviti mediji diljem svijeta analizirajući živote mladih, modernih, zaposlenih, uspješnih, ali pri tom nezadovoljnih u vezama ili pak single žena.

Liz i Greg podučavaju sve te žene kako mogu zaključiti da određenom muškarcu jednostavno nije dovoljno stalo do njih i prestanu gubiti vrijeme na traženje opravdanja za nezadovoljavajući odnos u kojem se nalaze. 

Jezično razigran i neobično duhovit, ovaj takozvani priručnik objašnjava tipične obrasce muškog ponašanja i načine ženskog reagiranja na iste, suptilno ironizirajući ženske priručnike koji savjetuju kako pronaći i zadržati ljubav svog života. Autori poručuju: "Zaboravite sve knjige o samopomoći. Rješenje je jednostavno i jednoznačno. Ako je muškarac uistinu zainteresiran za vas, naći će vremena da vam se posveti i usreći vas pa makar sutradan preuzimao dužnost predsjednika SAD-a. U protivnom, prihvatite mogućnost da njemu baš i nije stalo do vas i krenite dalje sa svojim životom."

Istina koja će vam pomoći da bolje shvatite muškarce.
BESTSELER #1 NEW YORK TIMESA.

"U Americi je postalo teže naći primjerak knjige 'Njemu baš i nije stalo' nego poštenog dečka." 
The Sunday Times

Prema ovom bestseleru snimljen je i istoimeni filmski hit s impresivnom glumačkom postavom.