Lior Suchard - Menatalist : upoznajte moć svog uma i upoznajte mentalista u sebi!

Menatalist : upoznajte moć svog uma i upoznajte mentalista u sebi!
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost - Popularna Znanost
Izdavač Planetopija
Prevoditelj Željko Duvnjak
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532572346
ISBN10 9532572341
Godina 2012
Broj stranica 225
Format 20,5 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 69,50 Kn Kupi

On čita vaše misli, pomiče predmete umom, mijenja materiju

"Pripremite se da vas oduševi Lior Suchard. Njegova će knjiga promijeniti način na koji razmišljate o razmišljanju i način na koji živite." 
Uri Geller 

Vjerujete li da vam netko može čitati misli? Lior Suchard može. Pred njime ni vaše najdublje skrivene misli ne mogu ostati skrivene. On zna što ćete reći prije nego što to izgovorite, pa čak i prije nego što sami postanete svjesni onoga što želite reći. 

Ovaj svjetski priznati mentalist, koji svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta, još kao šestogodišnjak u Haifi, u Izraelu, prvi je put spoznao svoje neobične mentalne moći. Danas je poznat diljem svijeta kao sjajni zabavljač i mentalist koji zapanjuje publiku svojim jeidnstevnim darom čitanja misli, utjecaja na misli i telekineze. U televizijskom showu The Successor izabran je za nasljednika Urija Gellera, a Jay Leno ga redovito ugošćuje u svom showu. 

U knjizi Mentalist Lior nam priča svoju priču i vodi nas istraživačko putovanje kroz fantastične moći ljudskoga uma. Svoje je tajne i pouke pretočio u interaktivne zadatke i zezalice kako bi svi koji žele promijeniti perspektivu, razviti vlastitu kreativnost te ostvariti uspjeh, upoznali moć svoga uma i otkrili mentalistu koji čuči u svakome od nas.