Deepak Chopra - Život poslije smrti : teret dokaza

Život poslije smrti : teret dokaza
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost - Popularna Znanost
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj Aleksandra M.Barlović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532870015
ISBN10 9532870016
Godina 2007
Broj stranica 230
Format 24 cm
Obavijest 6,01
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Skidajući veo tajnovitosti s naših najdubljih duhovnih pitanja te pritom zadržavajući njihovu poetičnost i začudnost, Deepak Chopra utjecao je na milijune čitatelja. Sada se okreće najdubljoj tajni: što se događa nakon što umremo? Je li to pitanje na koje ne bismo smjeli pronaći odgovor, zagonetka čije rješenje univerzum zadržava za sebe? 

Prema Choprinim tvrdnjama mnoštvo dokaza govori da "drugi" svijet od ovoga nije razdvojen neprobojnim zidom; štoviše, jedna jedina stvarnost obuhvaća sve svjetove, sva vremena i sva mjesta. Na kraju života prelazimo u novu fazu istoga puta duše kojim u ovom trenutku putujemo.

U svojoj knjizi Chopra povezuje najnovija znanstvena otkrića i velike mudrosne tradicije kako bi sastavio zemljovid života poslije smrti. Posrijedi je iznimno zanimljivo putovanje na mnoge razine svijesti. No, mnogo je važnija njegova prijeka poruka: vaši susreti i doživljaji u životu poslije smrti odražavaju vaša sadašnja vjerovanja, očekivanja i razinu svijesti. U sadašnjosti možete odrediti što će se dogoditi nakon vaše smrti.

Dovodeći život poslije smrti u sadašnji trenutak, ova knjiga otvara golemo novo područje stvaralaštva. U konačnici ne postoji granica između života i smrti - postoji samo jedan kontinuirani stvaralački projekt. Chopra nas potiče da postanemo sustvaratelji u tom suptilnom području, a kad spoznamo jednu stvarnost, oslobađamo se svojih iracionalnih strahova i uranjamo u božanski osjećaj udivljenja i osobne moći.