Daniel Estulin - Institut Tavistock - razotkrivanje tehnika pranja mozga svjetskog centra za socijalni inženjering

Institut Tavistock - razotkrivanje tehnika pranja mozga svjetskog centra za socijalni inženjering
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost - Popularna Znanost
Izdavač Teledisk d.o.o.,Zagreb
Prevoditelj Goran Ćaćić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537903008
ISBN10 9537903001
Godina 2012
Broj stranica 270
Format 24 cm
Obavijest 36,00
knjiga nije dostupna Obavijesti me


KRATAK OPIS

Tavistock u engleskoj pokrajini Sussex svjetski je centar za masovno pranje mozga i aktivnosti socijalnog inženjeringa. Od pomalo nezgrapnih početaka u Wellington Houseu izrasla je sofisticirana organizacija koja će odrediti sudbinu cijelog Planeta i usput promijeniti paradigmu suvremenog društva.

U ovom revolucionarnom djelu razotkrivamo Tavistockovu mrežu i metode pranja mozga te psihološkog ratovanja koje se stalno prilagođuju za primjenu u velikim projektima socijalnog inženjeringa. 

To je „zavjera Vodenjaka”, kako 'perači mozga' sami sebe nazivaju, govoreći o supertajnoj studiji Istraživačkog instituta Stanford iz 1974. naslovljenoj Mijenjanje slike o čovjeku. Ovu knjigu prvenstveno možete smatrati priručnikom za borbu protiv ispiranja mozga. Pranje mozga ovisi o neznanju žrtava. Ono je svuda oko nas. Svi primjećujemo raspadanje naših nacija u smislu svakodnevnih osobnih iskustava. No, to nije slučajno. Niti je na djelu neki zli udes. Ono čemu svjedočimo svuda oko sebe planirani je rasap svjetskog gospodarstva od strane najmoćnijih ljudi na svijetu. Ova knjiga o Institutu Tavistock nastoji pokazati da je ta zavjera stvarna, zatim tko iza nje stoji, koji su 'njihovi' krajnji dugoročni ciljevi i kako ih mi, obični ljudi, možemo spriječiti da nas odvuku u Pakao