Gregg Braden - Božanska matrica : spajanje vremena i prostora, čuda i vjere

Božanska matrica : spajanje vremena i prostora, čuda i vjere
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost - Popularna Znanost
Izdavač V.B.Z
Prevoditelj Andrea Marić
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532017687
ISBN10 9532017682
Godina 2008
Broj stranica 203
Format 24 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Može li se reći da čuda što ih vidimo u kvantnome svijetu pokazuju naše mogućnosti, a ne naša znanstvena ograničenja? Je li moguće da su spontana izlječenja, povezanost sa svime i svakim, te putovanja kroz vrijeme naše istinsko nasljeđe?

Postoji mjesto u kojem se rađaju sve stvari, lokacija čiste energije koja jednostavno »jest«. U tom kvantnom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Godine 1944. Max Planck, otac kvantne teorije, šokirao je svijet tvrdeći kako je ta »matrica« mjesto s kojega potječe rođenje zvijezda, DNK i sve ostalo. Nedavna otkrića pružaju dojmljive dokaze da je Planckova matrica - Božanska matrica - stvarna. Ona je karika koja nedostaje u našem razumijevanju, ona je spremnik čitavog svemira, most između mašte i stvarnosti i zrcalo kojim nam svijet pokazuje ono što stvaramo svojim uvjerenjima.

Kako bismo u svojim životima oslobodili moći te matrice, moramo razumjeti kako ona funkcionira i govoriti njoj razumljivim jezikom. U ovoj knjizi koja pomiče temelje znanstvene paradigme, Gregg Braden nam putem 20 ključeva svjesnoga stvaranja pokazuje kako čuda pretvoriti u životnu stvarnost. Objašnjavajući znanost popularnim jezikom i pričajući priče iz stvarnoga života, Gregg nam govori kako smo ograničeni samo svojim uvjerenjima, a naša će se uvjerenja - uskoro promijeniti!

Autor brojnih bestselera po izboru New York Timesa Gregg Braden često je bio glavni gost međunarodnih konferencija o ulozi duhovnosti u tehnologiji. On zalazi s onu stranu tradicionalnih granica znanosti i duhovnosti, otvarajući vrata novim mogućnostima.