Dinko Čutura (ur.) - Heroji ne umiru : spomenica hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu čiji su roditelji članovi Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske - Knjiga 2.

Heroji ne umiru : spomenica hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu čiji su roditelji članovi Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske - Knjiga 2.
Žanr Publicistika - Politika - Popularna znanost - Monografije
Izdavač Hrvatska zajednica udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789535559825
ISBN10 9535559826
Godina 2009
Broj stranica 904
Format 25 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 5,99 € Kupi

Riječ je o Spomenici hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu čiji su roditelji članovi Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske. Tiskana je pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a sastoji se od dvije knjige.
U prvoj knjizi ukratko je prikazana povijest Domovinskog rata, s posebnim osvrtom na bojišta i ratne operacije u kojima je većina branitelja stradala. U toj je knjizi popis poginulih branitelja 12 županija, a u drugoj knjizi popis poginulih branitelja 8 županija i Grada Zagreba.