Tomislav Toth - Tajna suhog podruma

Tajna suhog podruma
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme
Izdavač Majstor press
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789537590031
ISBN10 9537590038
Godina 2008
Broj stranica 115
Format 28 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Seriju knjiga koja započinje naslovom Štedljivije grijanje pripremili smo u kreativnoj suradnji s Večernjim listom i to je zasigurno nesvakidašnji izdavački pothvat. Osebujne su po sadržaju, kompoziciji, formi... i nisu nastale u jednom dahu. Za njih smo iz bogate Majstorove riznice odabrali ono najvrednije iz razdoblja koje obuhvaća nekoliko godina jer svojim značajem i edukacijskim pristupom otvara put u svijet praktičnih znanja i novih saznanja, lako je uglavnom riječ o praktičnoj tehnici u raznim područjima, bit će korisno i razumljivo i onima koji takvo štivo ne čitaju prečesto.
Kako imamo dugo iskustvo uređujući tu vrstu stručne publicistike - uz osamnaest godina u SAM-u skupili smo i šesnaest u Majstoru - dobro znamo što naše čitatelje najviše zanima i što ih muči pri rješavanju svakodnevnih praktičnih problema.
Zapravo, glavni poticaj za taj pothvat je i došao od čitatelja koji sve učestalije traže odabrane teme po pojedinim područjima. To potvrđuje i naša internet-anketa prema kojoj smo i odabrali tematska područja za prvih pet knjiga serijala MAJSTOR NA KVADRAT
Majstor ima trajnu vrijednost pa smo većinu dosadašnjih godišta rasprodali i u obliku uvezanih kompleta, tako da sad mnogi čitatelji traže razne tematske članke po pamćenju, a njih jednostavno - više nema.
lako su knjige MAJSTOR NA KVADRAT tematske cjeline nisu strukturirane kronološki, a nema ni striktno sistematiziranih poglavlja na uobičajeni način - od jednostavnoga k složenome. Svako poglavlje je priča za sebe pa ih možete čitati od početka i napreskokce, u malim dozama ili otvoriti stranicu koja vas trenutačno zanima. Svaka je tema cjelina za sebe i ne ovisi previše o onima koje joj prethode ili slijede nakon nje.
Pripremajući ove knjige prolistali smo pažljivo tisuće objavljenih stranica, pa konačan izbor i odabir materijala nije bio nimalo lak. Mnogo je toga trebalo prilagoditi vremenu, obnoviti i dopuniti. Jer, riječ je o temama u kojima su stalne promjene jedna od glavnih odlika. Mnogo je toga ostalo vani, za neku drugu priliku - budete li je tražili.