Ljubica Uvodić-Vranić - Avantura osobne promjene + CD

Avantura osobne promjene + CD
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme
Izdavač Profil multimedija
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789533190860
ISBN10 9533190868
Godina 2010
Broj stranica 231
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Knjizi (u dobrom stanju) nedostaje CD!

priručnik za odrasle koji žele još rasti : teme radionica Petkom u pet

"Pozivamo vas na avanturu osobne promjene i nagovaramo da ne sabotirate vlastiti život zbog straha, srama ili nesigurnosti. Odakle početi? Od prvog poglavlja..." - savjetuje ugledna psihologinja Ljubica Uvodić Vranić u svojoj novoj knjizi za koju je, kako kaže, sigurna da će pomoći svakom čitatelju da bolje upozna sebe. 

Zašto se u poslu treba smijati, igrati, zabavljati i širiti pozitivne emocije, zašto je za vlastito zdravlje važno biti tolerantan, ali i zašto odustajemo, zašto kršimo obećanja i kako se možemo suprotstaviti zlostavljačima - sve su to pitanja na koja autorica odgovara u obliku praktičnih savjeta i uputa na temelju svog bogatog savjetodavnog iskustva. 

Kao i u ostalim knjigama Ljubice Uvodić Vranić, sve su teme obrađene i raspravljene na radionicama ugledne Udruge Petkom u pet, koju autorica vodi već 14 godina. 

Glavne komponente psihičkog zdravlja su njegovanje samopouzdanja, emocionalno punjenje, granice u međuljudskim odnosima i aktivno življenje, koje autorica slikovito prikazuje u obliku djeteline s četiri lista i poručuje: „Nagovaramo vas da budete kreativni, slobodni i da riskirate pokazati svoju autentičnu pozitivnu emociju. Napravite emocionalnu investiciju radi svoje zabave, da sebi pokažete kako možete, da ste kreativni, ma da ne kažem – da ste živi!“