William A. Fagal - Tri posljednja sata

Tri posljednja sata
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Adventus
Prevoditelj Drago Obradović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789537119003
ISBN10 9537119009
Godina 2003
Broj stranica 91
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 0,20 € Kupi

Kakav utjecaj Božja milost ima u životu ljudi?
Što Kristova ljubav može učiniti za vas i osobe oko vas?
Kako se osoba može promijeniti i doživjeti posebno iskustvo?

"Pišem ovu kratku povijest iz ćelije smrti u Državnom zatvoru u Ohiju gdje očekujem izvršenje smrtne presude za kriminalno ubojstvo", riječi su Samuela W. Tannyhilla, čovjeka čija se biografija nalazi ispisana na stranicama knjige Tri posljednja sata. Samuel je bio čovjek s kriminalnom prošlošću te iskustvom koje i danas svjedoči o Božjoj snazi i Samuelovoj ljubavi prema Kristu. Što je potpuno promijenilo čovjeka koji je gotovo čitavog života činio zlo? Koja ga je to sila mogla pokrenuti da promijeni cjelokupno svoje ponašanje i pogled na život? Samuelova promjena karaktera čudesno je iskustvo koje kršćani stoljećima doživljavaju na samima sebi i koje vide kod drugih. Promijenjeni život Samuela Tannyhilla bio je tiho svjedočanstvo stvarnosti njegovog duhovnog iskustva. Njegov novi pogled na život i izmijenjeni životni ciljevi govore da je obraćenje i danas tako stvarno kako je oduvijek bilo.

Bog je slavno otkupio Samuelov život. On sigurno može i vas spasiti od vaših grijeha, velikih i malih. Hoćete li Mu dopustiti da to učini i da vam se približi kroz knjigu Tri posljednja sata?

 Činjenica je da svatko može prihvatiti Krista kao svojega Spasitelja na bilo kojem mjestu. Nije potrebno da čekate neki veliki vjerski skup gdje se upućuje javni poziv prisutnima da prihvate Krista. Možete Ga prihvatiti kao svojega Spasitelja u tišini vlastitog doma ili ureda, kao što je to Samuel učinio u samoći svoje ćelije. To možete učiniti upravo sada dok čitate ove retke ili za nekoliko dana kada budete čitali knjigu Tri posljednja sata koju ćete upravo kupiti kod nas. Ovo štivo pročitat ćete u jednom dahu, u njemu ćete pronaći mnoštvo savjeta o tome kako postati kršćanin i iz njega ćete crpsti neprekidno nadahnuće za život u vjeri!