Adrian P. Kezele - Proboj : suprotstavite se autoritetu iluzije

Proboj : suprotstavite se autoritetu iluzije
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Dvostruka duga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532871845
ISBN10 9532871845
Godina 2019
Broj stranica 260
Format 19 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 8,11 € Kupi

"Proboj" govori o neobičnoj sposobnosti našega uma za stvaranje privida i ograničavanja samoga sebe unutar željene ili neželjene stvarnosti.

Ljudski život se temelji na velikom broju malih iluzija koje su na prvi pogled bezopasne, poput dodavanja značenja i stvaranja pogrešnih zaključaka koji se s vremenom nakupljaju i pretvaraju u ljudsku dramu, nerazumijevanje, sukobe i patnju.

Proces kojim naš um stvara privid je tako svakodnevan i tako čest da se mu cijelog života s povjerenjem prepuštamo bez mnogo razmišljanja i na kraju ne primjećujemo odmak od stvarnosti koji tako nastaje.

Ipak, naš um je sposoban za još nešto – za uočavanje mjesta s kojeg nastaje privid i u konačnici zapažanje stvarnosti kakva doista jest. Ako se to dogodi, nestaju bilo kakva ograničenja i obrasci te nastupa puna sloboda življenja.

Zamisli i metode koje se nalaze u knjizi "Proboj" su jedinstvene i nećete ih pronaći nigdje drugdje. Ključna je revolucionarna NLF metoda (NLF je kratica za nekonceptualne lingvističke forme) koja omogućava trenutno iskustvo neuvjetovanosti i decentralizacije. NLF djeluje poput čarolije! Nisu potrebni nikakvi preduvijeti, priprema, znanje ili iskustvo. Kao praktična metodologija NLF je dostupan svima, bilo kad i bilo gdje. Ako želite iskušati tu čaroliju, potzrebno je pročitati knjigu i poslušati dijelove koji su snimljeni i dostupni u obliku besplatne aplikacije za pametne telefone.

Uz pomoć suvremene tehnologije ovo jedinstveno iskustvo se pretače iz knjige u vaš pametni telefon a zatim u vaše uši, um i srce.

A.P. Kezele