Ellen G. White - Poruke mladima

Poruke mladima
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Znaci vremena
Prevoditelj Mirko Golubić
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531833035
ISBN10 9531833036
Godina 2018
Broj stranica 448
Format 21 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 37,13 Kn Kupi

"Istinski se zanimam za mlade, i želim vidjeti kako nastoje usavršiti kršćanski karakter pokazujući marljivost u proučavanju i ozbiljnoj molitvi te stjecanju sposobnosti važnih za uspješnu službu u Božjem djelu. Želim vidjeti kako pomažu jedni drugima u dosezanju više razine kršćanskog iskustva", napisala je spisateljica Ellen G. White - autorica knjige Poruke mladima. I doista, u ovoj će knjizi svaka mlada osoba pronaći kvalitetne upute i korisne savjete prema kojima će moći izgraditi čvrste i sigurne temelje za svoj život!

Mladi, želite li knjigu koja će vas ohrabriti i potaknuti da svoj život izgrađujete i upravljate onako kako ga je sam Bog za vas zamislio, želite li saznati odgovore na brojna duhovna pitanja i pronaći motivaciju da svoj život živite prema kršćanskim vrijednostima, odaberite knjigu Poruke mladima! Ova knjiga najbolji je vodič i priručnik prepun kršćanskih načela koji će vam pomoći da svoj život učinite boljim, kvalitetnijim i ispunjenijim.

Roditelji, bake i djedovi, mladima su potrebni široki vidici i nebeske upute koje će im pomoći da za svoje živote već u ranim godinama odabiru mudre planove. Želite li im darovati obilje vrijednih savjeta koji će im pomoći da stoje ponizno i čvrsto uz Boga te svoj karakter oblikuju tako da žive uspješno i časno, već danas odaberite knjigu Poruke mladima!

Knjiga Poruke mladima sastoji se od mnoštva kratkih poglavlja tematski podijeljenih u 15 različitih kategorija. U njima možete čitati primjerice o: Božjoj namjeri za mlade, zdravlju, društvenim odnosima, ali i o glazbi, zabavi te rekreaciji.

Ohrabrujuće i poticajne riječi, uvijek aktualne teme, brojni savjeti i obilje biblijskih primjera knjigu Poruke mladima čine privlačnom i zanimljivom mnogim generacijama. Neka ona i vašu mladost obogati savjetima koji vrijede za vječnost!

Uvijek imajte pred sobom primjere koji će izgrađivati vaš karakter, a vaš život voditi do pobjede.