Mark i Patti Virkler - Molitve koje iscjeljuju srce : molitveno savjetovanje koje lomi sve okove

Molitve koje iscjeljuju srce : molitveno savjetovanje koje lomi sve okove
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Vinograd
Prevoditelj Mirjana Vojinović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789534850176
ISBN10 9534850179
Godina 2020
Broj stranica 286
Format 23 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Kome su potrebne Molitve koje iscjeljuju srce? Svakome! Svatko bi trebao proći kroz ove molitve pri obraćenju, u određenim trenucima u svome životu i uvijek kada ga tako vodi Sveti Duh. (…) Preduvjet za iscjeljenje srca jest da je Isus Krist vaš Gospodin i Spasitelj. Također je važno da i savjetnik i klijent čuju Božji glas. Jedino Božji glas, vizija i pomazanje mogu iscijeliti srce.

Knjiga „Molitve koje iscjeljuju srce“ daje alate za učinkovito služenje u području oslobađanja ljudi od demonskih utvrda koje su mogući uzrok tvrdokornim problema s kojima se vi ili vaši bližnji borite. Neki primjeri uključuju strahove, tjeskobe, stalne i neobjašnjive neuspjehe u određenim područjima, grijeh kojeg se ne možete riješiti, psihičke pritiske i zdravstvene probleme. Ako se dugo borite s time i ne vidite promjene, ovo je knjiga za vas. Ako služite Bogu i Kristovu Tijelu na ovome području te ste uočili da vam nedostaje sistematski pristup koji bi vam to olakšao, ovo je knjiga za vas.

IZ KNJIGE

„Nisam bio zadovoljan ni sa svojom unutarnjom tjeskobom. Osjećao sam se kao „oštećena roba“. Smatrao sam da me život dobro izudarao i da mi srce više nije bilo otvoreno kao kada sam imao dvadeset godina. Pa, možda je to samo život. Možda, kada odrasteš i postaneš mudriji, shvatiš da život nije utopija kojoj si se nadao kada si bio mlad. Možda zrelost znači priznati bol i razočaranja, naučiti živjeti u nesavršenome svijetu noseći se s njime najbolje što možeš. Možda sam konačno odrastao. Pa, možda je tako, a možda i nije. Vidite, Bog me pripremao za veliku promjenu. Neposredno prije našeg puta u Australiju, završio sam pisanje knjige o lekcijama koje me Bog naučio tijekom 32 godine moga kršćanskoga življenja. Jedna od stvari o kojima govorim u toj knjizi jesu načini kako Bog iscjeljuje srce. Izložio sam što sam tijekom godina naučio o unutarnjem iscjeljenju, oslobođenju, odricanju od negativnih očekivanja i unutarnjih zavjeta te slamanju generacijskih prokletstava i grijeha.“