Brian Kolodiejchuk, Majka Terezija - Majka Terezija - Dođi, budi moje svjetlo

Majka Terezija - Dođi, budi moje svjetlo
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Verbum
Prevoditelj Aleksandra Marija Chwalowski
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789532351590
ISBN10 9532351590
Godina 2009
Broj stranica 455
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Majka Terezija - Dođi, budi moje svjetlo : privatna pisma "svetice iz Calcutte"

Ova potresna knjiga izazvala je veliku pažnju svjetske javnosti jer su u njoj sabrana do sada većinom nepoznata i nedostupna privatna pisma Majke Terezije.
Kroz ta pisma, izvatke iz osobnog dnevnika i druge ovdje objavljene zapise ova knjiga poput duhovne autobiografije nanovo prolazi kroz život "svetice iz Calcutte". Tako biva osvijetljena sva njezina svetost te se otkrivaju dubine i bogatstvo njezina nutarnjeg života ali i dugotrajna duhovna pustoš, tamna noć duše koja više od svega svjedoči o prokušanosti njezine vjere.
Ovo iznimno djelo bit će duhovni putokaz svima koji ga budu čitali - svi koji se nalaze u bilo kojem obliku tame u iskustvu i vjeri Majke Terezije moći će pronaći utjehu i ohrabrenje:
pisma i zapisi pretočeni u intimnu autobiografsku ispovijest najveće žene našega doba
svjetski izdavački hit, knjiga koja je tjednima bila u vrhu top ljestvice bestselera New York Timesa, Amazona i drugih najuglednijih svjetskih ljestvica čitanosti
prvo hrvatsko izdanje tiskano u 5.000 primjeraka
posebna zanimljivost hrvatskoga izdanja jest u tome što ono, za razliku od svih drugih, ima povlasticu sadržavati i tri izvorna faksimila pisma Majke Terezije pisana na hrvatskom jeziku.
Knjiga koja će Vas potresti i ganuti do dna duše!