Osho - Knjiga mudrosti II : srž tibetanskog budizma : komentari Atishinih sedam točaka vježbanja uma

Knjiga mudrosti II : srž tibetanskog budizma : komentari Atishinih sedam točaka vježbanja uma
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Leo Commerce
Prevoditelj Dolores Jovanović
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789532185959
ISBN10 953218595X
Godina 2018
Broj stranica 420
Format 20 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 110,70 Kn Kupi

Otkrijte meditaciju kao način života

 

"Sedam točaka je poput sjemenki... kad razmišljate i meditirate o njima i kad počnete eksperimentirati s njima, iznenadit ćete se, upustit ćete se u najveću pustolovinu svoga života."

 

Odaberite bilo koju religiju ili filozofiju i, tražite li jedan istinski novi uvid, naći ćete ga u Oshu. Ni tibetanski budizam nije iznimka.

 

Stoljeća i stoljeća tradicije ne moraju nužno rezultirati mudrošću današnjem čitatelju smisao mogu dati samo svijest i vječno mlad um.

 

Zapamtite, važno je samo ono što možete ponijeti sa sobom kad napuštate ovo tijelo. To znači da, osim meditacije, ništa drugo nije važno. Ništa drugo nije važno osim svijesti, jer vam smrt ne može oduzeti jedino svijest.

 

Osho uklanja prašinu tradicije koja se nataložila na meditaciju. Ova knjiga je vodič za suvremeno razumijevanje meditacije. Lagani uvod u unutarnje učenje i preobrazbu, u kombinaciji s prosvijetljenim i često duhovitim pitanjima i odgovorima na seansama na kojima Osho povezuje duhovnu teoriju i meditaciju u jedinstven način života.