Elizabeth Viera Talbot - Ja ću vas odmoriti : vječno evanđelje za umornu dušu

Ja ću vas odmoriti : vječno evanđelje za umornu dušu
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Znaci vremena
Prevoditelj -
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531833103
ISBN10 9531833109
Godina 2019
Broj stranica 82
Format 21 cm
Prodajna cijena (Vrlo dobro stanje) 1,58 € Kupi

„Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti.
Uzmite jaram moj na sebe i učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim.“
(Matej 11,28.29)

U trenutku kada je moja majka izdahnula jedna stvarnost istisnula je sve moje druge misli, osjećaje i vjerovanja: majka je počivala u Isusu; zlo je više nije moglo dotaknuti, bol je više nije mogla dosegnuti, đavao je više nije mogao gnjaviti. Bila je u potpunom počinku u Isusu.

Ali to nije bilo istinito samo zbog toga što je umrla, nego zato što je preminula s potpunom sigurnošću u svoje vječno spasenje po Isusovu spasonosnom djelu za nju. Istina je da je ona ušla u Božji pravi počinak mnogo prije nego što je umrla! Završila je svoj život u „subotnjem duhu“, kako je opisano u Hebrejima 4,9-11: „Prema tome, preostaje narodu Božjemu neki subotni počinak. Jer tko je ‘ušao u počinak njegov’, i sam je ‘počinuo od djela svojih’ kao i Bog od svojih. Žurimo se dakle ući u taj počinak.“

Ovaj potpuni počinak dostupan je svakome od nas već danas! I mi možemo imati potpunu sigurnost u svoje spasenje ako prihvatimo Isusov počinak koji nam nudi u podnožju križa.
Kada se suočimo s problemima, kada smo zabrinuti ili zbunjeni, kada se nađemo na kraju svojega životnog puta ili kada nas draga osoba napusti, moramo imati jasnu, neupitnu i sigurnu istinu koja kaže: počinite u Isusu jer Isus je pobjednik!

                              (Iz knjige „Ja ću vas odmoriti“)

 

Knjiga „Ja ću vas odmoriti“ donosi prekrasne retke o Isusu pobjedniku. Svaka osoba željna istinskog odmora, svaka osoba opterećena borbama te svi oni kojima su potrebni nadahnuće za život, ohrabrenje i snaga trebaju pročitati ovu knjigu. U knjizi „Ja ću vas odmoriti“ svaki će čitatelj pronaći odmor i vječno evanđelje za svoju umornu dušu!