Ellen G. White - Borba i hrabrost : sabrano iz djela Ellen G. White

Borba i hrabrost : sabrano iz djela Ellen G. White
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija
Izdavač Znaci vremena
Prevoditelj Dragana Todoran
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789531832588
ISBN10 9531832587
Godina 2017
Broj stranica 376
Format 21 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

Život je ubrzan i dani su nam ispunjeni obvezama. Teško je pronaći trenutak koji možemo imati sami za sebe, trenutak u kojemu možemo u miru razmisliti, moliti se i povezati s Bogom. Međutim, što smo zaposleniji, to više trebamo trenutke u kojima možemo duboko udahnuti i sjetiti se da na ovome svijetu nismo sami.

Knjiga „Borba i hrabrost“ prava je knjiga za svakoga jer pruža priliku za minutu osobnog vremena provedenog u miru. U njoj ćete pronaći nadahnjujuće tekstove podijeljene na 365 dana godine. Uzmite trenutak samo za sebe i svakoga dana pročitajte kratko ohrabrenje. Kratki biblijski citati i tekstovi na početku stranica uvode čitatelja u iskustvo iza kojega slijedi pouka.

Biblijski zapisi o muškarcima i ženama iz prošlih vremena iznose nam pozadinu njihova karaktera tako široko i raznoliko da svatko može u nekom od opisanih prepoznati sebe. Od proučavanja biblijskih izvještaja svatko može imati koristi jer će ga oni usmjeriti te će obogatiti i unaprijediti njegov osobni život. Mudri čitatelj crpst će hrabrost od onih koji su pobijedili i, nadamo se, biti pošteđen tuge kakvu doživljavaju oni koji nisu načinili mudre izbore.

Knjiga „Borba i hrabrost“ ispunjena je ohrabrenjima i nadahnućem za tvoj život. Ovo je knjiga u kojoj ćeš na svakoj stranici pronaći poruke nade i ljubavi koje će utopliti tvoje srce i umiriti tvoju dušu! Ovo je knjiga koja će ti svakodnevno donositi hrabrost za život!