Paramhans Svami Mahešvarananda - Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini

Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Teologija/religija - Dogmatika
Izdavač DNM
Prevoditelj Sadhvi Anubhav Puri
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789539977915
ISBN10 9539977916
Godina 2006
Broj stranica 272
Format 24 cm
Obavijest 12,91
knjiga nije dostupna Obavijesti me

Knjiga o čakrama Paramhanse Svamija Mahešvaranande sadrži sveobuhvatan prikaz i uvid u djelovanje energetskih centara u nama i skrivenih snaga koje djeluju na našu sudbinu. 

Korak po korak, autor nas vodi na put ka našem Jastvu. Upoznaje nas sa osam osnovnih čakri i njihovom funkcijom te nam predaje alat koji je potreban da postignemo naš najvažniji cilj - jedinstvo sa našim pravim Jastvom. 

Jedinstvenost ove knjige leži u tome da ona uključuje opis vrlo malo znane i spominjane Bindu čakre, koja je jedan od najtajanstvenijih i najznačajnijih energetskih centara u čovjeku. Ljudi često sanjaju o nalaženju "Izvoru vječne mladosti". Taj se izvor mladosti, vitalnosti i zdravlja može naći u Bindu čakri, a putem posebnih vježbi može se aktivirati. 

Knjiga Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini nam ne daje samo teoretsko znanje nego nas, što je još važnije, vodi prema prepoznavanju uzvišene istine. Slijedeći upute koje nam autor daje, ispred nas se otkriva put prema oslobođenju iz kruga rađanja i smrti.