Terry Orlick - Mentalni trening za sportaše

Mentalni trening za sportaše
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Sport
Izdavač Gopal
Prevoditelj Mirela Malović
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789536730018
ISBN10 9536730014
Godina 2012
Broj stranica 187
Format 24 cm
Prodajna cijena (Dobro stanje) 60,00 Kn Kupi

Bez obzira da li ste vikend-sportaš ili ozbiljan natjecatelj knjiga Mentalni trening bit će vam koristan vodič do vaših sportskih ciljeva.

Mentalni trening pomaže vam da u kratkom vremenu usvojite pozitivan stav koji “obične” sportaše pretvara u pobjednike ... kako na natjecanjima, tako i u svakodnevnom životu. Naučit ćete kako postati predaniji, kako svladavati zapreke na putu do uspjeha i postići veće profesionalno, pa i životno zadovoljstvo.

Ovo je knjiga koju moraju pročitati svi sportaši, treneri i sportski psiholozi koji žele razraditi pobjedničke strategije; također i svi poslovni ljudi koji žele osvojiti tržište načinom na koji to čine vodeći svjetski sportaši, ali i za roditelje koji žele bolje razumjeti svoje dijete i pomoći mu da napreduje kako u sportu kojim se bavi, tako i u životu općenito.

Ova veoma popularna knjiga istaknutog sportskog psihologa doživjela je potpuni preobražaj u odnosu na prvo izdanje od prije jednog desetljeća. Novo izdanje sadrži ne samo savjete koje svakom sportašu mogu pomoći da u sportu i životu postigne svoji maksimum, već i stvarna iskustva koja je autor proživio zajedno sa sportašima i trenerima s kojima je radio.

Autor, bivši gimnastički prvak i trener koji je stotinama sportaša pomogao da otkriju svoje stvarne mogućnosti na terenu i van njega, uistinu i živi u skladu s načelima koja zastupa u knjizi. Zbog svoje topline i pronicljivosti Terry Orlick je inspiracija svim sportašima  i nesportašima koji nastoje dostići vrhunac.