Em i Lo - Seks : kako raditi one stvari

Seks : kako raditi one stvari
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Seksualnost
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj Hrvoja Heffe
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531406369
ISBN10 9531406367
Godina 2009
Broj stranica 194
Format 28 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 42,00 Kn Kupi

Sljedeće 182 stranice neće vam reći kako bi seks trebao izgledati, mirisati ili zvučati heteroseksualnim parovima - za to neka vam posluže nerealistična očekivanja holivudskih scena seksa i pornografski filmovi (jedina je razlika među njima u dobrome osvjetljenju). Umjesto toga, ova vas knjiga želi oboružati pravim spojem znanja i nestašluka kako biste mogli dalje sami istraživati.

Uobičajena je pogrešna predodžba o seksualnim priručnicima prema kojoj oni uništavaju svu tajnovitost seksa. To je točno ako je vama „tajnovitost" nepoznavanje točne dubine klitorisa ili konkretne vrste lubrikacije koja je najbolja za malo ljubavi u stražnjem dijelu tijela.

Ako će vam pokvariti seks to što će vam netko reći koje bi vam seksi igračke mogle izmaknuti tlo pod nogama, a koje samo nadražiti osjetljive dijelove tijela, onda slobodno ostavite ovu knjigu na polici. 

Neka ova knjiga postane vaš atlas ljudskog tijela prepun prečica, slikovitih puteljaka i istaknutih znamenitosti. Ali nemojte čekati i otvoriti je tek kada se budete osjećali izgubljeno, jer je najvažnija stvar koju valja znati o seksu ta da ne postoji samo jedan način kako biti seksi i da postoji više načina kako stići do mjesta koje vas čini sretnima. Mnogo je pritisaka da se mora seksati ili izgledati na određeni način, ali ono što je uistinu važno jest ono što godi vama i vašem partneru.

U knjizi se nalazi sve što trebate / želite znati o zavođenju, anatomiji, orgazmu, manualnom, oralnom ili analnom seksu, spolnom odnosu, igračkama za seks, seksualnim fantazijama i spolnom zdravlju.