Paul Joannides - Kako raditi one stvari

Kako raditi one stvari
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Seksualnost
Izdavač Mozaik knjiga
Prevoditelj -
Vrsta uveza Tvrdi
ISBN13 9789531961516
ISBN10 9531961514
Godina 2003
Broj stranica 502
Format 24,5 cm
Obavijest knjiga nije dostupna Obavijesti me

"Većina bi se ljudi vjerojatno složila da je seks najbolji kada je iskren, nježan i zabavan. Isto bi trebalo vrijediti i za knjige o seksu. Vjerujemo da ćete teško naći iskreniji pristup ljubavi i seksu nego na stranicama koje slijede, kao i knjigu koja svoje čitatelje poštuje više nego što poštuje vas."

"Ovaj vas vodič potiče da istražujete dimenzije seksualnosti o kojima ljudima obično ne govore - od emocionalne strane zajedničkog svlačenja do toga zašto muškarac koji svoj penis shvaća odveć ozbiljno možda neće uspjeti zadovoljiti svoju dragu"
Paul Joannides

"Povremeno se pojavi neka izravna knjiga koja predstavlja seks onakvim kakav bi trebao biti - zabavan, svjež, bogat i domišljat. Kako raditi one stvari jedna je od rijetkih knjiga koju doista poželite - sjesti i čitati. Doista mi se sviđa ta knjiga."
Chip Rowe, Playboyev savjetnik

"Najrazigranija i najsenzitivnija knjiga koju sam pročitala o seksu-duhovita je, otkačena, inteligentna i osvježavajuće iskrena."
Adrienne Benedicks, Libido Magazine

"Ovo je knjiga za svakoga tko uživa u seksualnosti. Primjerena je svim dobima i razinama vještine. To je apsolutno najbolji vodič koji sam ikad pročitala o seksu, ljudskom tijelu i odnosima."
Molly Brown, City View