Herminia Ibarra - Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe

Ponašaj se poput vođe, razmišljaj poput vođe
Žanr Priručnici - Savjetnici - Slobodno vrijeme - Samopomoć i motivacija
Izdavač Mate
Prevoditelj Borna Jalšenjak
Vrsta uveza Meki
ISBN13 9789532463743
ISBN10 9532463747
Godina 2017
Broj stranica 242
Format 23 cm
Prodajna cijena (Odlično stanje) 108,00 Kn Kupi

JEDINI NAČIN DA POSTANETE VOĐA JE DA SE POČNETE PONAŠATI POPUT VOĐE. STOGA, ŠTO ČEKATE?

Herminia Ibarra – stručnjakinja za profesionalni razvoj i razvoj vođenja i ugledna profesorica na INSEAD-u, vodećoj međunarodnoj poslovnoj školi – pokazuje kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju.

Ibarra uobičajenu filozofiju „prvo razmisli pa onda djeluj” preokreće tvrdeći da će vam navedene tri strategije omogućiti da učite kroz djelovanje i povećati ono što ona naziva „izvidom” – dragocjenu vanjsku perspektivu koju stječete izravnim iskustvima I eksperimentiranjem. Za razliku od uvida, izvid će vam pomoći da promijenite način na koji kao vođa razmišljate: o tome kakav je posao važan, kako trebate ulagati svoje vrijeme, koji su odnosi važni za informiranje i podupiranje vašeg vođenja i zašto te, u konačnici, tko želite postati.

S pomoću samoprocjena i praktičnih savjeta za utvrđivanje vaših gorućih izazova u pogledu vođenja, ova će vam knjiga pomoći da izradite plan djelovanja kako biste postali bolji vođa i doveli svoju karijeru na višu razinu. Vrijeme je da počnete učiti kroz djelovanje.